fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club Burriana Futbol Base presenta la totalitat dels seus equips de cara a la nova temporada

El Club Burriana Futbol Base presenta la totalitat dels seus equips de cara a la nova temporada

Diferents representants municipals han participat de l’acte de presentació oficial dels equips i de la coneguda com “L’Escoleta” en un camp de San Fernando que s’ha omplit de familiars i amics.

El camp de San Fernando de Borriana ha estat, com no podía ser d’una altra forma, el lloc elegit pels responsables del Club Burriana Futbol Base per realitzar l’acte oficial de presentació dels equips que conformaran la totalitat de la representació borrianenca durante la temporada que s’acaba d’encetar. Des dels més menuts de la categoria de pre-benjamins, fins els cadets que ja criden amb força a les portes dels equips juvenils de la ciutat, benjamins i infantils han anat sent cridats des del mateix terreny de joc per accedir-hi i ser presentats de forma oficial i individual a les desenes de persones que no han volgut perdre’s l’acte i han omplit les graderies del San Fernando.

A més, també s’ha presentat el projecte conegut com “L’Escoleta” que pretén unir sota el l’amparament del Club Burriana Futbol Base la passió i la trasnmissió de valors que l’esport pot aportar als xiquets i xiquetes més joves de Borriana. Tal i com ha explicat el mateix regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, que no s’ha volgut perdre la presentació “és una satisfacció vore a centenars de xiquets i xiquetes de Borriana units per l’esport, i com el treball conjunt del Servei Municipal d’Esport i els professionals del Club Burriana Futbol Base ofereixen la possibilitat de practicar esport durant tota una temporada rodejat de companys i amb la il·lusió de combinar la práctica esportiva amb la transmissió de valors i conductes esportives”.

Ja durant la jornada de dissabte, l’equipt de “L’Escoleta” va disputar el seu primer partit de la temporada, en el que va ser una estrena que els responsables van qualificar “de molt satisfactòria, més enllà del resultat aconseguit, ja que vore la il·lusió de xiquets tant menuts a l’hora de practicar esport, és ja tot un èxit”.

Així, els dos equips del cadet, els tres de l’infantil, els cinc de l’aleví, els quatre de benjamins i els quatre més de pre-benjamins i els que conformen “L’Escoleta”, han estat rebuts al camp un per un amb grans aplaudiments de, sobretot, familiars, que els serviran com el millor ànim de cara a la temporada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.