fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Club Burriana Futbol Base presenta la totalitat dels seus equips de cara a la nova temporada

El Club Burriana Futbol Base presenta la totalitat dels seus equips de cara a la nova temporada

Diferents representants municipals han participat de l’acte de presentaci贸 oficial dels equips i de la coneguda com 鈥淟’Escoleta鈥 en un camp de San Fernando que s’ha omplit de familiars i amics.

El camp de San Fernando de Borriana ha estat, com no pod铆a ser d’una altra forma, el lloc elegit pels responsables del Club Burriana Futbol Base per realitzar l’acte oficial de presentaci贸 dels equips que conformaran la totalitat de la representaci贸 borrianenca durante la temporada que s’acaba d’encetar. Des dels m茅s menuts de la categoria de pre-benjamins, fins els cadets que ja criden amb for莽a a les portes dels equips juvenils de la ciutat, benjamins i infantils han anat sent cridats des del mateix terreny de joc per accedir-hi i ser presentats de forma oficial i individual a les desenes de persones que no han volgut perdre’s l’acte i han omplit les graderies del San Fernando.

A m茅s, tamb茅 s’ha presentat el projecte conegut com 鈥淟’Escoleta鈥 que pret茅n unir sota el l’amparament del Club Burriana Futbol Base la passi贸 i la trasnmissi贸 de valors que l’esport pot aportar als xiquets i xiquetes m茅s joves de Borriana. Tal i com ha explicat el mateix regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, que no s’ha volgut perdre la presentaci贸 鈥溍﹕ una satisfacci贸 vore a centenars de xiquets i xiquetes de Borriana units per l’esport, i com el treball conjunt del Servei Municipal d’Esport i els professionals del Club Burriana Futbol Base ofereixen la possibilitat de practicar esport durant tota una temporada rodejat de companys i amb la il路lusi贸 de combinar la pr谩ctica esportiva amb la transmissi贸 de valors i conductes esportives鈥.

Ja durant la jornada de dissabte, l’equipt de 鈥淟’Escoleta鈥 va disputar el seu primer partit de la temporada, en el que va ser una estrena que els responsables van qualificar 鈥渄e molt satisfact貌ria, m茅s enll脿 del resultat aconseguit, ja que vore la il路lusi贸 de xiquets tant menuts a l’hora de practicar esport, 茅s ja tot un 猫xit鈥.

Aix铆, els dos equips del cadet, els tres de l’infantil, els cinc de l’alev铆, els quatre de benjamins i els quatre m茅s de pre-benjamins i els que conformen 鈥淟’Escoleta鈥, han estat rebuts al camp un per un amb grans aplaudiments de, sobretot, familiars, que els serviran com el millor 脿nim de cara a la temporada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.