fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club de Voleibol Mediterráneo no pot contra el Ushuaïa Ibiza Voley

El Club de Voleibol Mediterráneo no pot contra el Ushuaïa Ibiza Voley

L’equip Castellonenc tanca una sensacional trobada per 1 set a 3, davant un bloc el Ushuaïa Ibiza Voley, que està situat en segon lloc de la taula general.

Els de Sergio Navarro han realitzat una gran trobada davant Eivissa, que en principi aquesta per sobre de les aspiracions de l’equip Castellonenc.

Sergio Navarrès entrenador “ha estat un gran partit, Ibiza aquest any amb un gran pressupost ha tancat una gran plantilla el que li ha col·locat en el segon lloc de la taula. Per la nostra banda dir que estem molt contents amb haver guanyat un set a aquest equip i que ens dóna força per enfrontar-nos en aquesta recta final a equips col·locats prop de la nostra situació en la taula. Així que a nosaltres ens queden tres finals, Canàries, Sevilla i Soria per intentar sortir de la zona de descens directe on ens trobem en aquests moments”.

José María Álvarez entrenador “ens hem emportat bones sensacions, el partit ha estat disputat, això ens ha de servir perquè l’equip creixi psicològicament i s’enfronti a aquests tres partits tan bé com sigui possible”.

Santi López president “el nostre equip ha anat de menys a més, sabem que aquesta no és la nostra lliga i que hem d’estar centrats a sortir com més ràpidament millor de la zona baixa de la taula que s’ha convertit en el nostre objectiu. Felicitem als nostres jugadors i tècnics pel bon fer d’aquesta trobada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.