fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club de Voleibol Mediterraneo perd 1 a 3, davant Càceres

El Club de Voleibol Mediterraneo perd 1 a 3, davant Càceres

L’equip Castellonenc perd per tres sets a un, el dia gran de la presentació de tots els seus equips, en el X Torneig de Presentació.

Els de Sergio Navarro, s’han vist sorpresos pel bon joc desplegat per Càceres, que després de perdre acer a dos han reaccionat en el tercer joc, però no amb la suficient contundència per a forçar el cinqué joc.

Sergio Navarrés entrenador “ha sigut un partit molt complicat, des de l’inici els de Càceres marquen el ritme de joc, fent-se amb el primer joc en un disputat final de set que finalment es portaven els de Raúl Rocha, i que ha minvat al nostre equip en un desastrós segon joc on Càceres li l’adjudicava sense dificultat. El tercer joc hem eixit més centrats, abrigallats pel nostre públic hem aconseguit ací la victòria, forçant el quart joc on després d’anar guanyant per 8 a 7, hem comés diversos errors en recepció trencant ací Càceres la igualtat i emportant-se el partit per 1 set a 3”.

José María Álvarez entrenador “hem de reaccionar de pressa després d’aquestes derrotes per a eixir de la zona baixa de la taula”.

Santi López president “la X presentació del Club ha sigut espectacular, ha sigut una pena que el nostre equip no haja pogut brindar una victòria als afeccionats del voleibol, més de 700 persones han visitat aquesta vesprada el nostre pavelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.