fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club de Voleibol Mediterráneo s’estrena en la quarta jornada de la Superlliga Masculina

El Club de Voleibol Mediterráneo s’estrena en la quarta jornada de la Superlliga Masculina

L’equip Castellonenc tanca una sensacional trobada per 3 sets a 1, davant un inspirat Santander que va començar amb clar domini de la trobada.

Els de Sergio Navarro han sabut reaccionar a l’embranzida inicial dels de Santander que han començat guanyant el primer joc amb un clar 20 a 25, però a poc a poc els Castellonencs han cercat el camí per a tancar una disputadíssima trobada 3 a 1.

Aquests has sigut els jugadors convocats pel CV Mediterrani de Castelló: Navarta, López, Vives, Martín, Giménez, Graells, Marín, Dinca, Marco, Blasco, Mateo, Lucas, Muriach, com a entrenador Sergio Navarro, com a segon entrenador José María Álvarez.

Per part Santander: Amorin, Bouza, Brull, Lorente, Escalona, Loeches, Pujol, Calzón, Da Cruz, Hoster, Entrenadors José Ignacio Marcos i Raúl Martínez.

Sergio Navarrés entrenador “sabíem que anava a ser una trobada molt igualada, els de Santander han començat molt bé en defensa contra-atac el que els ha valgut per a posar-se per davant en el primer joc 15 a 17, i nosaltres després de diversos errors en recepció hem perdut el primer joc per 20 a 25. Després el nostre equip ha sabut reaccionar portant-se el segon joc amb un atapeït 26 a 24, on han destacat els jugadors d’atac Miguel Mateo, Lucas Rosa i José María Giménez. El tercer jugue gràcies també a l’embranzida de l’afició el nostre equip es cap amb les regnes del joc tancant un clar 25 a 17 amb una bona distribució del joc en atac del col·locador César Martín i un bon treball en bloqueig dels centrals Razvan Dinca i Albert Graells. El quart joc el més disputat, 8 a 8, 14 a 14, cap dels dos equips desenganxava en el marcador, però Tèxtil treia el millor de per a posar un 17 a 19 a favor seu, però els Castellonencs de nou amb un bon treball traga defensa contra-atac aconseguien igualar el marcador 23 a 23, a partir d’ací s’han viscut els punts més emocionants de la trobada amb diverses pilotes de set per a la Tèxtil i diverses pilotes de partit per als de Mediterrani, finalment i gràcies a l’embranzida de l’afició s’ha aconseguit tancar un disputadíssim 29 a 27”.

José María Álvarez entrenador “ha sigut la millor trobada que hem jugat fins ara, aquest partit ens serveix per a prendre forces i cercar la pròxima trobada davant F.C. Barcelona”.

Santi López president “emocionant ha sigut aquesta gran trobada disputada per tots dos equips, els de Marcos eixien molt centrats a la pista amb una labor defensiva envejable, però el nostre equip ha sabut reaccionar a l’envestida inicial dels de Santander i tancar dos jocs molt importants 26 a 24 i 27 a 29, la qual cosa ens ha servit per a portar-nos els tres punts de la trobada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.