fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club de Voleibol Mediterraneo tanca la primera volta de la Superlliga masculina amb una derrota davant el Rio Duero de Soria

El Club de Voleibol Mediterraneo tanca la primera volta de la Superlliga masculina amb una derrota davant el Rio Duero de Soria

L’equip Castellonenc perd per 0 sets a 3, davant el Rio Duero de Soria, en un partit en el qual els de Santi López van de menys a més.

Ha sigut una trobada emocionant malgrat el resultat final, l’equip ha jugat millor conforme avançava el partit, però no aconseguia apoderar-se deel control del joc.

Sergio Navarrés entrenador “en el primer joc, els de Soria forçaven el servei i posava en dificultats la recepció de l’equip local, col·locant un clar marcador per a Rio Duero de Soria de 21 a 25. Ja en el segon joc es veuria el set més disputat de tota la trobada, on es mantindria la igualtat des de l’inici del set, arribant al final del set empatats a 20, però els de Sevillano tancarien un treballat 23 a 25. En el tercer set lluny d’abaixar els braços els jugadors Castellonencs intentaven una vegada i una altra aconseguir el control del joc, però novament els de Manuel Sevillano aconseguien distanciar-se en el marcador al final del joc per a tancar un atapeït 22 a 25”.

José María Álvarez entrenador “ens hem reforçat en el mercat d’hivern, Andy Rojas i Fred Teixeira, aquests dos jugadors ens poden ajudar a intentar eixir de la situació en la qual ens trobem actualment”.

Santi López president “el nostre equip ha anat de menys a més, els dos jugadors amb els quals ens hem reforçat han arribat tan solament fa tres dies a Castelló, amb el que encara estan habituant-se a l’entorn després de moltes hores de vol, esperem que les pròximes trobades l’equip rendisca molt millor, i puguem aconseguir victòries per a intentar eixir de la zona de descens”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.