fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Club d’Esgrima Touch茅 Castell贸 i Els Jocs d鈥橢spases de la campanya Sentim els Parcs.

El Club d’Esgrima Touch茅 Castell贸 i Els Jocs d鈥橢spases de la campanya Sentim els Parcs.

El Club d’Esgrima Touch茅 Castell贸 ha organitzat de la m脿 del titular de la Regidoria d’Esports Enric Porcar i dins de la campanya Sentim els Parcs un taller d’esgrima dirigit als m茅s xicotets.

L’acte va tenir lloc el dia 7 de desembre de 2015 i durant el qual es van desenvolupar nombrosos jocs i pr脿ctiques d’exercicis d’esgrima que van finalitzar amb una s猫rie de combats. Nombrosos xiquets acompanyats dels seus pares es van acostar a provar aquest esport en el qual va haver-hi un gran ambient.
Aquest esdeveniment forma part d’una campanya de difusi贸 i promoci贸 de l’esport de l’esgrima per part del Club d’Esgrima Touch茅 Castell贸 en la ciutat de Castell贸 de la Plana.聽L’esgrima聽‘incrementen la rapidesa, la destresa i la for莽a i s’eduquen les qualitats ps铆quiques m茅s importants: la voluntat, l’autocontrol, la iniciativa, la seguretat i la intel路lig猫ncia.聽A莽貌 permet situar-la com un esport valuos铆ssim per a la formaci贸 d’h脿bits i qualitats necess脿ries en l’activitat multifac茅tica de l’individu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.