fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El I Cross Country Morella Sigletracks arriba este cap de setmana a la ciutat

El I Cross Country Morella Sigletracks arriba este cap de setmana a la ciutat

La prova ciclista compta amb 250 participants i es desenvolupa en un circuit pels voltants de Morella com l’Albereda.

Este cap de setmana arriba el I Cross Country Morella Singletracks on centenars de ciclistes recorreran un circuit pels voltants de la ciutat. La prova es desenvolupa els dies 15 i 16 de juliol i és la primera edició en este format a Morella. Així, la competició és una mostra més de l’aposta per l’esport i per la bici de muntanya a la ciutat que compta amb molts aficionats. A més, cal destacar que el Cross Country és, també, el campionat autonòmic de la Comunitat Valenciana en esta modalitat de circuit.

El Cross Country Morella Singletracks ha tingut una important resposta en esta primera edició on es preveuen 250 participants entre totes les categories. La competició té unes característiques que la fan molt visual per als espectadors, ja que donen diverses voltes a un circuit que recorre l’Albereda. A més, des del prat d’esta.

La regidora d’Esports, Lola Viñals, ha destacat que “Morella té una orografia ideal per a les competicions ciclistes, sobretot per a les de muntanya, ja que tenim un terme molt extens i muntanyós amb senders i camins per on els aficionats poden fer ciclisme en distintes modalitats”. Així, Lola ha comentat que “estos primer Cross Country és molt important per a la ciutat que aposta per estes competicions i mostra el seu potencial als aficionats a la bicicleta”. La regidora també ha comentat que “Les competicions ciclistes són habituals a la ciutat i tenen molt d’èxit tant en els espectadors com en els participants. La MedXtrem o la Vila-real-Morella són clars exemples d’esta afició al ciclisme en les seues diferents variants”. Finalment, Lola ha aprofitat per a “agrair a Piño Fijo la seua col·laboració i implicació en l’organització del Cross Contry i esperem que tinga una gran acceptació i fer noves edicions”.

El Cross Country Morella Sigletracks es desenvolupa per l’Albereda de Morella i s’esperen sobre 250 competidors entre xiquets i adults. El dissabte comença la prova per a les categories de les escoles de ciclisme. L’eixida es donarà des de l’Espai Firal a les 17.00 hores. El diumenge es realitzarà la prova de les categories superiors d’adults des de les 9.30 hores. A més, l’Espai Firal albergarà diferents serveis per als espectadors i participants com la zona de bar. El prat de l’Albereda és un lloc destacat per a poder veure la competició, ja que és un punt on transcorre una bona part del Cross Country i on es mescla l’esport, la natura i el patrimoni de Morella, ja que es fa un descens des de la Porta Ferrissa fins al portal de la Nevera pel costat de la muralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.