fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El futbolista provincial Bruno Soriano enaltirà a Castelló com el millor escenari esportiu el dilluns dia 18

El futbolista provincial Bruno Soriano enaltirà a Castelló com el millor escenari esportiu el dilluns dia 18

El jugador del Vila-real reforçarà l’aposta de la Diputació per la promoció esportiva en una conferència en el Palau Provincial.

L’aposta de la Diputació de Castelló per fer de l’esport un eix estratègic de la seua gestió que reforce la província com un gran escenari esportiu tindrà lloc dilluns que ve dia 18 de desembre un aliat d’excepció. El futbolista castellonenc Bruno Soriano oferirà en el Palau Provincial una conferència sota el paraigua d’esta gran marca esportiva promoguda pel Govern Provincial “per posar en valor i multiplicar l’impacte que genera l’esport al llarg de tota la nostra província”. Cal assenyalar que esta conferència estava inicialment prevista per dimarts passat dia 12 de desembre i que s’ha hagut d’ajornar per qüestions d’agenda.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha destacat que esta convocatòria, per la qual ja han confirmat la seua presència prop de 200 assistents entre els quals destaquen els 46 joves esportistes becats per l’administració provincial, “serà una oportunitat única per escoltar de primera mà a un jugador excepcional, un gran ambaixador dels millors valors que té la nostra terra, per la qual cosa va ser reconegut per esta Corporació Provincial amb la Distinció de la Província al Mèrit Esportiu, un dels millors exemples del talent que atresoren els nostres esportistes”.

D’esta manera, serà a partir de les 19.30 hores quan el Saló de Recepcions de la Diputació albergue una conferència en la qual “es demostrarà que pels seus esportistes, però també pel clima, l’orografia, les instal·lacions i els nostres clubs esportius, Castelló és un dels millors escenaris esportius a nivell nacional i internacional”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.