Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Govern Provincial promou la pràctica de l’esport entre els joves de la província

El Govern Provincial promou la pràctica de l’esport entre els joves de la província

La Diputació ha consignat 60.000 euros per a subvencionar a clubs d’esport base per a l’adquisició d’equipacions.

La Diputació de Castelló ha aprofitat l’inici del curs esportiu per a renovar el seu compromís amb el foment i promoció de l’esport formatiu en la província. En la Junta de Govern del passat dimarts l’administració provincial ha aprovat una nova línia d’ajudes amb una quantia total de 60.200 euros dirigida a clubs d’esport base per a l’adquisició d’equipacions esportives.

D’esta manera, la institució provincial afavorirà que els milers de xiquets i joves que formen part de fins a 46 entitats esportives castellonenques “no tinguen en la compra de les seues equipacions cap problema a l’hora de practicar el seu esport favorit. D’esta manera, fomentem l’esport base en la nostra província a través dels clubs castellonencs”.

D’esta manera, el Govern Provincial subvencionarà l’adquisició d’equipació esportiva per als integrants de fins a 405 equips de la província posant a la seua disposició ajudes que oscil·len entre els 200 euros i els 3.600 per a “facilitar la pràctica esportiva en el millor escenari esportiu a l’aire lliure del Mediterrani”.

Així, per la quantitat d’equips subvencionats per entitat, dins de la línia d’ajudes impulsada per la Diputació destaquen entitats com la Fundació Albinegra de la Comunitat Valenciana, Primer Toc CF, CD Onda o el Club Atletisme Vila-real, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.