fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El paratleta David Mata ‘trencar脿’ l’hora en la Setmana Santa d’Almassora

El paratleta David Mata ‘trencar脿’ l’hora en la Setmana Santa d’Almassora

Un artes脿 de Terol fabrica unes pr貌tesi perqu猫 toque amb Tambors de Passi贸

El paratleta d’Almassora David Mata protagonitzar脿 la Trenc脿 de l’Hora en la mitjanit del Dijous Sant despr茅s d’acceptar la invitaci贸 de Tambors de Passi贸. El director de la formaci贸, Dami谩n Aguilella, ha desvetlat aquesta vesprada, al costat de la regidora de Cultura, Isladis Falc贸, la participaci贸 de Mata en la desfilada gr脿cies a les pr貌tesis confeccionades per un artes脿 de Terol.

“A pesar que un fatal accident de treball li va deixar sense cap dels bra莽os, des del minut zero David va saber afrontar la realitat i no es va rendir, m茅s aviat al contrari, va decidir que a莽貌 no anava ser impediment per a poder portar una vida quasi normal”, ha declarat Aguilella. En la seua opini贸, el convidat de Tambors de Passi贸 “encarna els valors que anhela la nostra associaci贸: sacrifici, esfor莽, comprom铆s i orgull de ser d’on som i de defensar les nostres tradicions”.

L’edil de Cultura s’ha interessat pel proc茅s de construcci贸 de les pr貌tesis que permetran que “David supere un nou repte en la seua vida, aquesta vegada donant el toc inicial del bombo gegant i desfilant durant tot el recorregut per la Vila”. Pepe Vera, un artes脿 de la localitat aragonesa d’Andorra, ha sigut l’encarregat d’elaborar l’arn茅s durant un proc茅s manual que va obligar al d’Almassora a diverses proves per a prendre les mesures i ajustar-li la pr貌tesi.

Com els seus predecessors, Mata assistir脿 a Ca la Vila per a signar en el llibre de convidats i vestir-se amb la t煤nica granada de Tambors de Passi贸, associaci贸 que ja integren 300 tamborinares. Despr茅s de la Trenc脿 de l’Hora, compassada amb les campanes de la Nativitat, la process贸 recorrer脿 la Vila d’Almassora “fent realitat el somni de David, que tornar脿 a donar-nos una lli莽贸 d’amor a la vida i de superaci贸 de barreres”, en paraules del director de Tambors de Passi贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.