fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Patronat d’Esports continua oferint rutes cicloturístiques guiades per Castelló

El Patronat d’Esports continua oferint rutes cicloturístiques guiades per Castelló

La segona ‘bicicletada’ tindrà lloc aquest diumenge 10 d’abril i visitarà, entre altres llocs, el Molí la Font.

El Patronat Municipal d’Esports segueix oferint la nova activitat de ‘bicicletades’ o rutes cicloturístiques guiades pel terme municipal de Castelló. Així, diumenge que ve 10 d’abril, a partir de les 9.00 hores, tindrà lloc la segona d’aquestes eixides amb bicicleta de la qual podran gaudir tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgen.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha volgut destacar que “després de l’èxit obtingut el passat mes de març amb la primera eixida amb bicicleta pel terme municipal de Castelló, aquest diumenge realitzarem la segona, que ens permetrà visitar i descobrir nous i bells paratges de la ciutat que molta gent desconeix”.

“Des del Patronat d’Esports mantenim el nostre ferm compromís d’oferir als ciutadans i ciutadanes de Castelló activitats que tothom pot realitzar, que fomenten la participació i que es poden realitzar amb amics, amb família. Una pràctica esportiva saludable i per a tots. A més, amb les bicicletades afegim el component experiencial, perquè a través d’elles la gent pot conèixer paratges idíl·lics de la nostra ciutat que resulten bastant desconeguts per a una gran part de la ciutadania”, ha afegit Porcar.

Aquestes rutes van ser dissenyades per l’Associació Caragols de Muntanya, un grup de ciclistes que a més seran els qui guiaran i acompanyaran als participants de les ‘bicicletadas’.

La segona eixida ciclista es realitzarà aquest diumenge i combinarà les rutes 3 i 5, amb una distància de 15 quilòmetres i una durada aproximada de tres hores. La ‘bicicletada’ partirà des de la plaça dels Jocs Tradicionals a les 9.00 hores i realitzarà una parada en el Molí la Font, on es realitzaran explicacions sobre la ruta i el bell paratge i també s’aprofitarà per a esmorzar.

És important destacar que es tracta d’una marxa no competitiva, gratuïta i dirigida a tothom, ja que el ritme de la mateixa serà suau.

El recorregut serà el següent:
Eixida (9.00 hores): Parc dels Jocs Tradicionals – Carril bici Ronda Nord – Marge dret del Riu Sec – Camí Donació – Ermita de Sant Roc de la Donació – Camí Brunilla – Camí Travessera – Carrerassa del Senillar – Ermita de la Lledonera del Senillar – Camí Senillar – Camí Segon Canal – Camí Les Villes – Molí la Font – Ermita de Sant Francesc de la Font – Camí Donació – Camí Travessera – Camí Caminàs – Marge Esquerre del Riu Sec – Camí Molins – Camí de terra – Camí auxiliar de l’autovia – Carril bici autovia – Carril bici de Ronda Nord – Arribada (12.00 hores) al Parc dels Jocs Tradicionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.