fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Patronat d’Esports ofereix iniciar-se a l’esport infantil i juvenil amb les Escoles Esportives Municipals de Castell贸

El Patronat d’Esports ofereix iniciar-se a l’esport infantil i juvenil amb les Escoles Esportives Municipals de Castell贸

M茅s de 20 esports completen l’oferta esportiva durant el curs 2017-2018.

El Patronat d’Esports, encap莽alat pel regidor Enric Porcar, ofereix la possibilitat d’iniciar-se en la pr脿ctica d’esport a la poblaci贸 infantil i juvenil. Les Escoles Esportives Municipals completen una oferta d’esports b脿sics que busca motivar la participaci贸 i el gust per l’esport, tenint en compte que es tracta de xiquets i xiquetes en formaci贸 i no d’esportistes d’elit.

La iniciativa est脿 en marxa des del passat mes d’octubre i ha generat una gran acceptaci贸 per part de les fam铆lies castellonenques per apuntar-se, que fins i tot ha creat cues. Els esports en els quals s’estan impartint classes durant este curs, 2017-2018, s贸n: escacs, atletisme, b脿squet, handbol, ciclisme, duatl贸, esgrima, futbol-sala, p脿del, patinatge, pesca, pilota valenciana, pirag眉isme, rugbi, tenis, vela, voleibol, v貌lei-platja i l’activitat poliesportiva, basant-se en diverses modalitats com l’atletisme, el b脿squet, l’handbol, el futbol-sala i el voleibol, entre d’altres.

Cada esport est脿 desenvolupat t猫cnicament per una entitat esportiva, federaci贸, club o entitat gestora amb les quals s’ha establert un conveni. A m茅s, tots els participants i t猫cnics inscrits a les Escoles Esportives Municipals estan coberts per una asseguran莽a de responsabilitat civil.

La duraci贸 d’estes activitats 茅s l’equivalent a un curs escolar, encara que pot variar en funci贸 de les caracter铆stiques de cadascun dels esports. Esta es realitza als CEIP, IES, instal路lacions esportives municipals o als clubs esportius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.