fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El SME prepara les Jornades Multiesportives de Pasqua per a Prim脿ria i ESO a Borriana

El SME prepara les Jornades Multiesportives de Pasqua per a Prim脿ria i ESO a Borriana

La novetat ser脿 una Jornada Nocturna al pavell贸 per als alumnes de 5茅 de Prim脿ria

El Servei Municipal d鈥橢sports ha obert les inscripcions per a les Jornades Multiesportives de Pasqua que es celebraran del 3 al 6 d鈥檃bril, dirigides a tots els alumnes de Prim脿ria i 1r, 2n i 3r d鈥橢SO. El regidor d鈥橢sports, Vicent Granel, i el t猫cnic de l鈥櫭爎ea, Jose Socarrades, han presentat unes jornades que 鈥渃onvinen la pr脿ctica esportiva amb els desdejunis saludables, xerrades sobre nutrici贸, revisi贸 de l鈥檈squena, peus i salut bucodental鈥. El pla莽 d鈥檌nscripci贸 acaba aquest diumenge 15 de mar莽, amb places limitades.

Aquesta nova edici贸 comptar脿 amb la novetat de passar una 芦Jornada Nocturna禄 al pavell贸 de La Bosca per als alumnes que s’apunten de 5茅 de Prim脿ria. Aquestes jornades, emmarcades dins el Pla PATI per a la promoci贸 de l’activitat f铆sica i l’esport, inclouen la pr脿ctica de futbol, futbol sala, handbol, b脿squet, jocs populars, b脿dminton, judo, jocs r铆tmics, ritmes, atletisme, softbol, volei, orientaci贸, jocs a la platja, sortida amb bici i jocs d’iniciaci贸 esportiva, que es realitzaran a les instal路lacions del Pavell贸 la Bosca, Llombai, a la Piscina Municipal i l’煤ltim dia a la platja.
Socarrades ha destacat que 鈥渓a intenci贸 del Servei d’Esports 茅s anar m茅s enll脿 de la pr脿ctica d’activitat f铆sica com a element recreatiu o d’aprenentatge esportiu鈥, i destacar 芦la import脿ncia tant de la pr脿ctica regular d’activitat f铆sica, com d’uns h脿bits alimentosos saludables. Per a莽貌, aprofitarem aquesta activitat per a dur a terme uns esmorzars saludables a m茅s d’unes xerrades nutricionals tant per als xiquets i xiquetes com para els seus pares, dirigides per especialistes en nutrici贸 i en psicologia infantil鈥.
Per altra banda, les jornades multiesportives tamb茅 comptaran amb un programa d’Escola de l’Esquena que 鈥渉em implementat des de fa uns anys en totes les nostres escoles esportives鈥, i novament en col路laboraci贸 amb especialistes en fisioter脿pia i osteopatia, 鈥渞ealitzarem un estudi funcional de la columna a tots els xiquets i xiquetes participants en aquestes Jornades, a m茅s un estudi de la seua salut bucodental i un estudi podol貌gic, perqu猫 els pares tinguen una completa informaci贸 sobre la salut dels seus fills i filles鈥.
El Servei Municipal d鈥橢sports aplicar脿 els descomptes a les fam铆lies en situaci贸 de desocupaci贸, i per tant, aquelles que tinguen a un dels seus membres en aquesta situaci贸, 煤nicament pagaran la meitat del preu de la Jornada (12,90 鈧) i els qui tinguen als dos membres de la fam铆lia en situaci贸 de desocupaci贸 podran participar de forma gratu茂ta.
Per 煤ltim, el regidor d鈥橢sports ha destacat que 鈥渁questes Jornades no serien possible sense la col路laboraci贸 d鈥檜na s猫rie de clubs esportius locals que projecte darrere projecte estan formant part de les activitats proposades per aquest ajuntament a la ciutadania, i la seua implicaci贸 i la dels seus monitors titulats fan possible que puguem oferir aquestes Jornades a uns preus molt econ貌mics i completament accessibles per a totes les fam铆lies鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.