Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El SME prepara les Jornades Multiesportives de Pasqua per a Primària i ESO a Borriana

El SME prepara les Jornades Multiesportives de Pasqua per a Primària i ESO a Borriana

La novetat serà una Jornada Nocturna al pavelló per als alumnes de 5é de Primària

El Servei Municipal d’Esports ha obert les inscripcions per a les Jornades Multiesportives de Pasqua que es celebraran del 3 al 6 d’abril, dirigides a tots els alumnes de Primària i 1r, 2n i 3r d’ESO. El regidor d’Esports, Vicent Granel, i el tècnic de l’àrea, Jose Socarrades, han presentat unes jornades que “convinen la pràctica esportiva amb els desdejunis saludables, xerrades sobre nutrició, revisió de l’esquena, peus i salut bucodental”. El plaç d’inscripció acaba aquest diumenge 15 de març, amb places limitades.

Aquesta nova edició comptarà amb la novetat de passar una «Jornada Nocturna» al pavelló de La Bosca per als alumnes que s’apunten de 5é de Primària. Aquestes jornades, emmarcades dins el Pla PATI per a la promoció de l’activitat física i l’esport, inclouen la pràctica de futbol, futbol sala, handbol, bàsquet, jocs populars, bàdminton, judo, jocs rítmics, ritmes, atletisme, softbol, volei, orientació, jocs a la platja, sortida amb bici i jocs d’iniciació esportiva, que es realitzaran a les instal·lacions del Pavelló la Bosca, Llombai, a la Piscina Municipal i l’últim dia a la platja.
Socarrades ha destacat que “la intenció del Servei d’Esports és anar més enllà de la pràctica d’activitat física com a element recreatiu o d’aprenentatge esportiu”, i destacar «la importància tant de la pràctica regular d’activitat física, com d’uns hàbits alimentosos saludables. Per açò, aprofitarem aquesta activitat per a dur a terme uns esmorzars saludables a més d’unes xerrades nutricionals tant per als xiquets i xiquetes com para els seus pares, dirigides per especialistes en nutrició i en psicologia infantil”.
Per altra banda, les jornades multiesportives també comptaran amb un programa d’Escola de l’Esquena que “hem implementat des de fa uns anys en totes les nostres escoles esportives”, i novament en col·laboració amb especialistes en fisioteràpia i osteopatia, “realitzarem un estudi funcional de la columna a tots els xiquets i xiquetes participants en aquestes Jornades, a més un estudi de la seua salut bucodental i un estudi podològic, perquè els pares tinguen una completa informació sobre la salut dels seus fills i filles”.
El Servei Municipal d’Esports aplicarà els descomptes a les famílies en situació de desocupació, i per tant, aquelles que tinguen a un dels seus membres en aquesta situació, únicament pagaran la meitat del preu de la Jornada (12,90 €) i els qui tinguen als dos membres de la família en situació de desocupació podran participar de forma gratuïta.
Per últim, el regidor d’Esports ha destacat que “aquestes Jornades no serien possible sense la col·laboració d’una sèrie de clubs esportius locals que projecte darrere projecte estan formant part de les activitats proposades per aquest ajuntament a la ciutadania, i la seua implicació i la dels seus monitors titulats fan possible que puguem oferir aquestes Jornades a uns preus molt econòmics i completament accessibles per a totes les famílies”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.