Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El taekwondo pren l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim

El taekwondo pren l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim

L’institut acull el curs d’arbitratge sobre perfeccionament tècnic i l’examen de cinturons negres.

El taekwondo es va establir ahir a l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim amb motiu del curs d’arbitratge sobre perfeccionament tècnic que ha organitzat l’associació ITF Benicàssim. El curs ha estat dirigit pels mestres Alberto González (VII Dan) i John W. Mckissock (VII Dan). Així mateix, durant la jornada esportiva d’ahir a l’institut de la localitat, es va dur a terme l’examen de cinturons negres.

Recordar que l’associació ITF Benicàssim és una de les entitats esportives del municipi de Benicàssim que poden optar a una de les subvencions esportives que atorga l’Ajuntament per a la promoció d’activitats esportives durant el present exercici.

El Butlletí Oficial de la Província ja ha publicat la convocatòria i les bases reguladores d’estes ajudes econòmiques, que estan destinades a associacions i entitats per a la realització d’algun acte o activitat esportiva concreta, durant l’exercici de 2019, en l’àmbit del municipi de Benicàssim o aquelles activitats que, realitzades per associacions domiciliades en el municipi de Benicàssim, estiguen incloses dins d’una competició o lliga federada i tinguen lloc a diferents municipis inclòs Benicàssim. També s’inclouen com a beneficiaris d’estes subvencions els esportistes d’elit amb l’objectiu de millorar la condició física, aconseguir l’especialització esportiva corresponent a les seues capacitats i assegurar la continuïtat de la pràctica esportiva.

La dotació econòmica total de la subvenció municipal és de 52.000 euros i la quantia màxima de cada ajuda no podrà ser superior al 50 % del cost de l’activitat subvencionada. Així mateix la quantitat màxima a subvencionar a cada un dels esportistes d’elit serà de 500 euros. El termini de presentació de sol·licituds i la resta de documentació serà d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOP de Castelló. El regidor d’Esports, Arturo Martí, que ha assistit avui al matí a la jornada de tecnificació en l’IES Violant de Casalduch, ha indicat que “amb esta línia de subvencions contribuïm que les entitats esportives continuen exercint la seua gran labor en el municipi i potenciant la pràctica esportiva entre tots els veïns”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.