fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

EL TAU Castelló torna a caure en la recta final en el seu segon amistós en Xi’an

El TAU Castelló va perdre 88-91 en el seu segon partit amistós en Xi’an (Xina), aquesta vegada davant un combinat americà i en un pavelló ple fins a la bandera on 3500 espectadors xinesos van poder gaudir d’un autèntic espectacle i és que el partit va començar de manera trepidant on els atacs se sobreposaven a les defenses i el ritme de joc era molt alt arribant-se al final de la primera cambra amb el marcador 30 a 35 favorable al combinat americà.

En el segon quart la defensa del TAU Castelló va fer mossa en els americans i amb un espectacular parcial de 27 a 17, li va donar la volta al marcador aconseguint anar-se’n al descans amb cinc punts d’avantatge 57-52 amb un marcador més proper a la NBA que a un partit de Leb OR.

En la represa del partit els equips van baixar de revolucions i també d’encert però els de Toni Ten amb un plantejament molt seriós en defensa i amb la magnífica direcció d’equip de dues bases, Joan Faner i Borja Arévalo, van aconseguir augmentar l’avantatge en un punt més, gràcies a un parcial de 19 a 18 que deixava l’electrònic en un 76-70 favorable als castellonencs.

Però l’home del partit i del TAU Castelló estava sent i va anar sens dubte Alex Herrera que com el seu malnom indica va exercitar de “Cap” en les files blanc-i-verds i va estar omnipresent durant tot el partit.

L’últim quart va ser fatídic per al TAU Castelló on una pobra anotació i les fallades en tirs lliures van llastrar a l’equip que, amb un marcador final de 88-91, li van impedir collir la primera victòria de la pretemporada que fins al moment s’està resistint encara que no és l’important per al coach ondense del TAU Castelló, qui després d’acabar la trobada afirmava que “es resisteix la victòria però sincerament no és el més important ara. El més important és traslladar a la pista els conceptes que estem treballant en els entrenaments i ho estem aconseguint pel que podem estar contents. A més l’equip cada dia està més cohesionat i estem treballant intensament i bé”.

En el descans Luis García, va lliurar obsequis del club al promotor de la gira i també jugador de bàsquet Bolong Zheng més conegut allí com a BO, en agraïment a l’excepcional tracte rebut. Una vegada finalitzat el partit tant Luis García com Toni Ten i alguns jugadors van atendre a la televisió i altres mitjans de comunicació de la regió que van assistir al partit.