fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El tenis de Borriana s’agermana amb Alemanya

El tenis de Borriana s’agermana amb Alemanya

El Club de Tenis Borriana va disputar un torneig amist贸s a la ciutat alemanya de B枚nen.

El passat mes de juliol, cinc representants del Club de Tenis Borriana van disputar un torneig amist贸s a la ciutat alemanya de B枚nen, situada a escassos 30 km de Dortmund. Els aficionats al tenis van poder gaudir d’uns dies en territori germ脿nic, i compartir la passi贸 per este esport.

Els borrianencs van disputar el torneig amb el club de tenis de la ciutat Bonen. Un club fundat en 1967, per miners de la conca del Ruhr i que va arribar a tenir 800 socis. El torneig va comptar amb vuit partits de tenis, cinc individuals i tres dobles, encara que el realment important va ser la jornada de germanor entre els membres dels dos clubs, als quals es van afegir familiars i aficionats de les dues entitats.

El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha volgut felicitar els representants de Borriana per la seua participaci贸, i ara ser脿 el moment que el club borrianenc el que rebr脿 la visita en les pr貌ximes dates dels aficionats alemanys.
La germanor entre els clubs va poder dur-se a terme gr脿cies a l’organitzaci贸 dels socis dels dos clubs, Hartmut Brettschnedier. L’edat mitjana dels integrants de l’expedici贸 茅s de 60 anys, el que indica que el tenis 茅s un esport que es pot practicar a qualsevol edat, sent l’afici贸 per este esport el que pot unir a dos pobles com Bonen i Borriana, tan separats en la geografia, i units per l’esport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.