fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El torneig solidari de futbol base la ‘Copa dels Reis’ reunir脿 a 30 clubs de Castell贸 i prov铆ncia

El torneig solidari de futbol base la ‘Copa dels Reis’ reunir脿 a 30 clubs de Castell贸 i prov铆ncia

L’esdeveniment se celebrar脿 el 2 i 3 de gener i arreplegar脿 joguets per als m茅s necessitats i fons per a investigar la Distonia Miocl貌nica.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat aquest mat铆 la segona edici贸 de la ‘Copa dels Reis’, un torneig de futbol base que se celebrar脿 en les instal路lacions esportives ‘Chencho’ els dies 2 i 3 de gener.

Porcar ha explicat que aquest torneig “no 茅s un esdeveniment esportiu m茅s, ja que es tracta d’un esdeveniment que trau el vessant m茅s solidari i cooperatiu de l’esport i ho 茅s per dues raons. La primera 茅s que cada xiquet participant en el torneig haur脿 d’aportar un joguet seu, en bon estat, que despr茅s ser脿 repartit per la Coordinadora d’Associacions de Ve茂ns de Castell贸 (COASVECA) a xiquets dels barris m茅s necessitats de la ciutat de Castell贸”.

A m茅s, el torneig tamb茅 “col路laborar脿 amb Jes煤s Due帽as, un xiquet que pateix Distonia Miocl貌nica, una malaltia rara que impedeix a Jes煤s c贸rrer i quasi ni caminar i s’intentar脿 recaptar fons per a l’associaci贸 Aludme, que lluita per la investigaci贸 d’aquesta malaltia i aix铆 poder trobar tractament per a ajudar a Jes煤s”.

El regidor tamb茅 va apuntar que el torneig est脿 destinat a xiquets i xiquetes de categoria prebenjam铆 i benjam铆 i participaran un total de 30 clubs de Castell贸 i prov铆ncia. A m茅s, altres 15 clubs de diferents disciplines esportives col路laboraran en l’organitzaci贸 i desenvolupament de l’esdeveniment.

L’organitzador del torneig, Ricardo Stasi, ha agra茂t a totes les empreses col路laboradores “que s贸n molt importants i sense elles no es podria realitzar aquest esdeveniment”. Enguany, el nombre d’empreses col路laboradores ha superat la xifra de 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published.