fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Bisontes de Castellón busca el lideratge a Sabadell

Els Bisontes de Castellón busca el lideratge a Sabadell

L’equip de la Plana es desplaça aquest dissabte a Sabadell a la recerca d’una victòria que els acosti al lideratge del grup del qual solament els separa un punt després d’onze jornades sense conèixer la derrota.

Per a això tindran primer que sortejar un rival complicat com el Club Natació Sabadell que ha recuperat les bones sensacions les últimes jornades després d’un mal inici de lliga. El conjunt català comandat en la banqueta per un vell conegut en Platges de Castelló com és Diego Blanco, se situa tretzè amb 10 punts després de 3 victòries un empat i 7 derrotes. Per la seva banda els jugadors del Manuel Collado i Alberto la Canyada buscaran la seva setena victòria de Lliga després de venir de vèncer a casa davant el Sala 5 Martorell en un apassionant xoc. Els Castellonencs, que han arrencat la Lliga a un gran nivell practicant un gran joc, són l’únic equip del grup que el dia d’avui no sap el que és la derrota el que els ha portat a ser quarts amb 23 punts després de 6 victòries i 5 empats i necessiten vèncer davant els catalans en la seva lluita per l’assalt al lideratge que comparteixen Catgas Energia i CCR a tan sols 1 punt de diferència. Amb el que a la infermeria es refereix, per a aquest xoc comptarà amb la baixa d’Oscar Maeso que segueix recuperant-se del seu genoll. Guilli després de recuperar-se d’una intervenció bucal, arribarà a temps per a aquest xoc.

Pel que fa al pla de viatge de Bisontes indicar que sortiran amb autobús aquest dissabte a les 12:30h des del Pavelló Ciutat de Castelló i paressin a menjar en ruta a les 13:00h en el Restaurant Sant Lázaro de Cabanes (Patrocinador del club). Una vegada acabin, iniciessin el seu camí sobre les 16:00h fent una parada a les per berenar en el Restaurant 4 Carreteres de Vilaseca. Sobre les 18:00h iniciaran el camí fins a Sabadell on es té prevista l’hora d’arribada al voltant de les 19:30h. Després de la finalització de la trobada, els Castellonencs es desplaçaran immediatament cap a la Capital de la plana sopant durant el trajecte sent l’hora prevista d’arribada entre les 2 i 3 de la matinada del diumenge.

Jornada
Partit de Lliga corresponent a la Jornada 12 de Lliga en Segona Divisió B del grup III.

Data, Hora i Lloc
Dissabte 3 de desembre de 2016 a les 20:30 hores en les instal·lacions municipals “Ca Balsach” de Sabadell (Barcelona).

Convocatòria
Bisontes Castelló FS: Falcón, Salam, Juan, Genís, Héctor, David, Guilli, Tití, Cassio, Santi i Eric.

Leave a Reply

Your email address will not be published.