Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els col·legis Roca i Alcaide i José Iturbi de Borriana prenen el relleu dels «Dissabtes Pati Obert» fins al mes de juny

Els col·legis Roca i Alcaide i José Iturbi de Borriana prenen el relleu dels «Dissabtes Pati Obert» fins al mes de juny

Els tres pròxims mesos els patis dels dos centres estaran oberts tots els dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19 hores i comptaran amb un monitor-dinamitzador d’activitats i préstec de material esportiu.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana ha anunciat que este cap de setmana canviaren els patis dels col·legis que s’obriran per a poder jugar i realitzar esport. El programa «Dissabtes Pati Obert» passarà el pròxim trimestre, abril, maig i juny, als col·legis Roca i Alcaide i José Iturbi, amb “un total de sis hores en horari de matí i vesprada i amb l’extra de poder comptar amb la figura d’un monitor-dinamitzadora de les activitats i amb el préstec de material que també s’oferirà en diversos col·legis per a poder practicar diferents disciplines esportives o simplement entretenir-se i passar una estona amb altres xiquets, xiquetes i joves de la ciutat”, com s’ha detallat des de l’SME que s’encarrega de l’organització i desenvolupament dels “Dissabtes, Pati Obert”.

El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha explicat que, “tal com ja va succeir el passat any i com l’experiència en els últims dos mesos ha tornat a ser molt positiva, ja que xiquets, xiquetes, pares i mares, s’han acostat fins als patis dels col·legis a jugar i practicar esport. Davant esta situació, en els pròxims tres mesos d’abril, maig i juny, i ja durant este dissabte, els patis dels col·legis de Roca i Alcaide i José*Iturbi estaran oberts tots els dissabtes des de les 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, per tal que “tots i totes puguen jugar i gaudir totes les hores de llum que ara tenim, veient que el passat any va ser una més que encertada decisió de l’SME”.

Des del mateix SME, han volgut explicar la motivació de fer els “Dissabtes Pati Obert” rotatius pels diferents centres, ja que “apostem per centres situats en diferents zones de la ciutat, per a així aconseguir cobrir al major nombre de població i que els desplaçaments que haja de fer siguen el més curt possibles». Igual que en els dos primers mesos de l’any, l’oferta de les instal·lacions es completa amb la cessió de material esportiu al qual tindran accés els usuaris i la presència d’un monitor dinamitzador per a aconsellar, guiar o col·laborar en el joc i l’entreteniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.