fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els esdeveniments esportius en Onda atrauen a m茅s de 5.000 persones en els primers 3 mesos del any

Els esdeveniments esportius en Onda atrauen a m茅s de 5.000 persones en els primers 3 mesos del any

L’equip de govern socialista 茅s conscient que l’esport 茅s un dels eixos m茅s importants per al desenvolupament de la ciutat i mostra la seva aposta per la celebraci贸 de m煤ltiples esdeveniments i la millora de les instal路lacions.

Coincidint amb la celebraci贸 avui en Onda de l’煤ltima prova del Circuit Duatlons de Castell贸, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha donat a con猫ixer les dades que s’han tradu茂t en un increment del turisme i el consum en la ciutat produ茂t gr脿cies als esdeveniments esportius celebrats en el municipi durant els primers mesos de 2016.

Francisco Chalmeta, regidor d’Esports, ha informat que s’han inscrit m茅s de 260 esportistes a la IV Duatl贸n Esprint d’Onda i ha destacat que els esdeveniments m茅s multitudinaris i amb major abast fins al moment han sigut la II Prova d’atletisme 5k Cada vegada + Dones, la jornada de Lliga Promeses de nataci贸 o la fase provincial de gimn脿stica art铆stica. Al marge d’aquestes proves oficials, activitats esportives com els entrenaments oficials de la FVM de Motocr貌s o la presentaci贸 dels equips del CD Onda i del CF Racing, han comptat amb la participaci贸 de centenars d’esportistes i acompanyants. A m茅s, Chalmeta espera que el X Torneig de la Cer脿mica CD Onda, previst per al 25 i 26 de mar莽 i en el que participaran 19 clubs de futbol de tota la geografia nacional i al voltant de 700 xiquets, “siga tot un 猫xit i tinga una important repercussi贸 en el municipi m茅s enll脿 del propi 脿mbit de l’esport”.

L’equip de govern socialista 茅s conscient que l’esport, a trav茅s de qualsevol de les seves manifestacions, constitu茂x un dels sectors amb major import脿ncia econ貌mica. En concret, Chalmeta ha assenyalat que “cada un d’aquests esdeveniments esportius celebrats a Onda han generat ingressos i beneficis per a la ciutat”. El regidor ha insistit en el fet que eixos esdeveniments “no sols arrosseguen esportistes, sin贸 a familiars i amics, aix铆 com a Mitjans de comunicaci贸 que donen cobertura i promocionen el municipi”. En este sentit, Chalmeta ha apuntat que per a l’Ajuntament, “l’esport 茅s un dels eixos m茅s importants per al desenvolupament de la ciutat i 茅s una activitat de gran potencial per als interessos d’Onda”. Per tot aix貌, ha recordat l’esfor莽 de l’actual equip de govern per millorar les instal路lacions esportives municipals, “tan descuidades pel Partit Popular durant la passada legislatura”.

Finalment, Chalmeta ha donat les gr脿cies a “tots els amants de l’esport que participen en els esdeveniments que impulsa l’Ajuntament d’Onda, perqu猫 s贸n l’al猫 de l’equip de govern per a seguir apostant per l’esport, promocionar-ho i millorar i construir noves instal路lacions com per exemple el Street Workout, que s’inaugurar脿 el 23 d’abril, a partir de les 11 hores, amb la celebraci贸 del Campionat Auton貌mic de la Comunitat Valenciana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.