Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els esportistes provincials avalen l’aposta de la Diputació per la promoció d’esdeveniments esportius

Els esportistes provincials avalen l’aposta de la Diputació per la promoció d’esdeveniments esportius

Martínez: “L’esport s’ha convertit en un pilar econòmic per a la província però, sobretot, per al món rural castellonenc”

El hall del Palau Provincial ha acollit aquesta vesprada la quarta taula redona ‘Castelló, escenari esportiu’ en la qual quatre referents esportius de la província s’han convertit en els millors avalistes de l’aposta esportiva empresa per la Diputació a l’hora d’afavorir l’organització de proves en la província.

Una aposta que el diputat d’Esports, Luis Martínez, ha destacat que té com a “objectiu clar el fomentar l’esport a Castelló al mateix temps que els esdeveniments esportius es converteixen en un recurs de primer nivell a l’hora de dinamitzar els nostres municipis i, sobretot, atraure riquesa i ocupació a les zones rurals de la província”.

És per açò que els quatre protagonistes de la xarra-col·loqui moderada per Raúl Puchol han coincidit a l’hora de qüestionar el decret aprovat per la Generalitat i que pot portar amb si la suspensió de nombroses proves de muntanya i, amb elles tal com han lamentat tant Laia Cañes com Rafael Murcia, “les oportunitats que açò genera a l’interior”.

De la mateixa manera, el póker d’esportistes provincials han volgut valorizar Castelló com el gran escenari esportiu a l’aire lliure. Tant és així que Xavi Borràs, ciclista de muntanya professional, ha ressaltat que Castelló “no té res que envejar a cap altra província, ja que a més d’explicar, com demostra la Diputació, amb l’ajuda de les institucions, vivim en una terra de la qual em sent més que orgullós quan competisc en l’àmbit professional i fins i tot fora d’Espanya”.

En la mateixa línia, l’última campiona de la MiM ha subratllat les “inesgotables oportunitats que ens ofereix aquesta província a l’hora de fer de l’esport un reclam turístic. Són molts els esportistes contra els quals competim que vénen fins i tot d’altres països i que després de competir mostren el seu interès de tornar a Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.