fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els usuaris podran reservar per Internet instal路lacions esportives d’Almassora

Els usuaris podran reservar per Internet instal路lacions esportives d’Almassora

Les instal路lacions de tennis, p脿del i frontenis seran les primeres a oferir aquest servei.

El Servei Esportiu Municipal (SEM) est脿 treballant en la implantaci贸 d’un sistema que permeta la reserva per Internet d’instal路lacions esportives municipals. Inicialment, aquesta opci贸 estar脿 disponible per a les pistes de tennis i p谩del i les de frontenis, situades en el poliesportiu de la Garrofera. Despr茅s de la posta en marxa i esmena d’incid猫ncies, Esports decidir脿 com ampliar d’aquest servei a altres instal路lacions que admeten reserves.
El regidor de l’脿rea, Xavier Trenco, ha explicat que 鈥渆ls esports de raqueta s贸n els que major demanda de pistes per part de particulars registren, per la qual cosa hem prioritzat inciar la prestaci贸 del servei en aquests espais鈥. 鈥淓ls ve茂ns podran reservar la pista i fer el pagament de manera electr貌nica, de manera que estalviem tr脿mits i despla莽aments鈥, ha explicat l’edil.

Aix铆 doncs, per a comen莽ar a utilitzar la plataforma de reserva electr貌nica, els usuaris hauran d’acostar-se fins a les oficines del SEM per a donar-se d’alta. Els funcionaris municipals proporcionaran una contrasenya personal i secreta a cada interessat, un tr脿mit per al qual ser脿 obligatori presentar el DNI. Aquest sistema permetr脿 garantir la seguretat del proc茅s i la protecci贸 de dades personals.

Aquesta mesura se suma a l’activada el passat mes de gener, la qual permet abonar l’import del lloguer mitjan莽ant targeta de cr猫dit i en el mateix centre esportiu, per a reserves realitzades telef貌nica o presencialment. Trenco ha assegurat que, amb aquestes facilitats, la Regidoria d’Esports pret茅n 鈥渆stimular l’activitat esportiva de particulars i donar major 煤s a les instal路lacions municipals, que estan al servei de tots els ve茂ns que vulgues disposes d’elles鈥.

En els pr貌xims mesos, el SEM estudiar脿 ampliar els serveis en l铆nia que ofereix perqu猫 els socis i afeccionats a l’esport puguen consultar els horaris disponibles en les instal路lacions municipals, les classificacions de les diferents lligues locals i altres dades d’inter猫s. La meta del departament 茅s 鈥渃aminar cap a la digitalitzaci贸 de tots els tr脿mits que ho permeten鈥, ha avan莽at Trenco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.