fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Empat a 0 entre el Playas i La Concordia

Repartiment de punts entre Playas CD Castelló i el C.D La Concòrdia de La Llagosta en Chencho després de l’empat a zero punts en la trobada disputada ahir a Castelló.

Les albinegres van aconseguir sumar un punt que els permet mantenir les distàncies amb el descens després de l’empat del C.D Santa Rosa a Elx; les castellonenques ixen de la penúltima posició i avancen una posició en la taula classificatòria després de superar al AECS L’Hospitalet en un punt.

El partit va arrancar a Castelló i prompte es faria amb el control sobre la pista el conjunt català i començarien a succeir-se les ocasions a favor del conjunt català que es trobaria amb les albinegres molt serioses en defensa i amb Patri que aconseguiria atallar tota ocasió catalana.

Entre l’assetjament visitant les castellonenques intentaven eixir a la contra, però les catalanes mantenien bé la pressió i feien quasi impossible les eixides de les albinegres. Patri trauria la primera ocasió seriosa per al conjunt català en el minut 9 de trobada, Paula tindria ocasió d’avançar al CD La Concòrdia però estavellava la pilota en el travesser.

Entre el cèrcol posat en pista albinegra, Lidia disposaria d’una doble ocasió per a avançar a les castellonenques, amb una rematada de cap que detindria la portera catalana, el rebutge queia en els peus de Lidia però hi hauria nova rèplica de la portera catalana que buidava a servei de cantonada. Laida ho intentava des de la frontal però es marxava fora. I amb 0-0 s’arribaria al descans.

En la segona part, tornaria a dominar el conjunt visitant que perdonava de nou el 0-1 en una doble ocasió per a quan Patri ja s’havia fet gegant baix pals i tornava a atallar la pilota.

Platges CD Castelló seguia intentant eixir a la contra i en una eixida ràpida, disposava d’una ocasió clara però Brega es topava amb el pal; les contres se succeïen i ara era Eli qui ho intentava, sense fortuna, des de la frontal. Les catalanes seguien amb l’assetjament i enderrocament sobre l’àrea local, i Patri volava, literalment, evitant el gol visitant.

Les de Tatiana Torres mancant 2:30 per a la finalització de la trobada jugarien de cinc, sense fortuna i car li va poder costar al conjunt català ja que al segon atac, laida recuperava l’esfèric però el seu tret des de propi camp es marxava molt desviat. Així mateix Patri seria a punt de marcar de porteria a porteria en una nova parada però finalment finalitzava la trobada amb 0-0 en el marcador.