fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Empat entre Playas CD Castellón i Salou FS

Playas CD Castelló va empatar 3-3 davant Salou FS en un xoc que s’anava al descans amb victòria local 3-1. Després de la represa, l’expulsió de Tití per doble groga i les faltes van condicionar un xoc que resolia en els minuts finals quan els tarragonins li la jugaven amb porter jugador.

Li van sobrar els últims cinc minuts al Playas CD Castelló, ja que van arribar a ells amb avantatge de 3-1 i el Salou va aconseguir l’empat en l’últim minut. Va ser un dels partits que millor ha jugat l’equip albinegre però se li va escapar la victòria en l’últim instant. Malgrat eixir millor els locals, els visitants llançaven perilloses contres i en una d’elles, en un mal rebuig Orellut, l’esfèric li arriba a Adrián Morales que de fort tret creuat puja el 0-1 al marcador. Va continuar estrenyent el Playas CD Castelló i creant ocasions però l’empat no va arribar fins al minut 13 en què Juan finalitzava en el segon pal un servei de banda. Un minut després, el capità Juan, va tornar a marcar, aquesta vegada en finalitzar una estratègia de falta, pujant el 2-1 a l’electrònic. Van seguir estrenyent els castellonencs i en el minut 18, després d’un robatori en mitja pista, van llançar una ràpida contra portada pel centre per David, que cedeix a l’esquerra per on obstaculitza Héctor i aquest al primer toc passa al 2º pal on Santi espenta la pilota a la xarxa, establint el 3-1 amb el qual s’arribaria al descans.

La segona meitat va començar igual, el Salou defensant en mitja pista i els locals amb la possessió de pilota. Malgrat açò, els col·legiats van començar a xiular faltes en xicotets contactes i així arribaria l’expulsió de Tití en el minut 28 per doble groc, la qual cosa suposava jugar 2 minuts amb un home menys. Els castellonencs van aconseguir aguantar aqueixos dos minuts sense encaixar gol, gràcies a una gran defensa en inferioritat i a les bones actuacions de Falcón. Però aquests dos minuts el que sí van aconseguir és desgastar als locals, que amb les baixes d’Óscar i Éric per lesió, més l’expulsió de Tití, més la inferioritat van perdre molta gasolina i damunt la llosa de les cinc faltes, per la qual cosa ja no podien estrènyer tant en defensa. En el minut 34 debutava el porter Juanito que eixia a pista per a detenir un doble penal. En el minut 36, en una distracció defensiva, Omar, només al 2º pal, va aconseguir el 3-2 estrenyent el marcador. A partir d’ací, l’equip tarragoní va començar a jugar amb porter jugador que va ser bastant ben defensat pels castellonencs, però tot el cansament acumulat, va fer que en un canvi de pilota de costat a costat, no arribara a tapar la passada al 2º pal on Antoni Ros, aconseguiria el definitiu empat a 3. Encara ho van intentar els locals amb Iván Albiol de porter jugador l’últim minut però no van poder marcar, així que va concloure la trobada amb aqueix empat a 3 que permet als platgers seguir en quarta posició i distanciar al cinquè classificat a 6 punts.

Pròxima setmana, jornada 22, amb desplaçament dominical a Manresa per a disputar la trobada contra el Manresa FS diumenge que ve 14 de febrer a les 17:15 h. en el Pavelló Municipal “El Pujolet” de la localitat barcelonina. A priori una trobada complicadíssima ja que és un dels millors equips de la categoria amb jugadors exprimera divisió i que són molt fortes en la seua pista.