fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Empreses locals i clubs esportius s’uneixen en la I Fira SEM d’Almassora per a promocionar hàbits saludables

Empreses locals i clubs esportius s’uneixen en la I Fira SEM d’Almassora per a promocionar hàbits saludables

El públic podrà participar en classes de pilates, ioga o zumba, reptar-se en circuits d’agilitat i assistir a xarrades a càrrec de professionals mèdics

El complex esportiu de la piscina municipal d’Almassora acollirà diumenge que ve la I Fira SEM, un espai per al foment de la salut i el benestar físic i psicològic. L’Ajuntament d’Almassora, a través del Servei Esportiu Municipal (SEM), llança aquesta fira amb la intenció de “promocionar els hàbits de vida saludables entre la població, a partir dels recursos amb els quals comptem al municipi”, ha explicat l’edil d’Esports, Xavier Trenco, durant la presentació.

Per aqueix motiu tots els participants seran empreses i clubs esportius locals, els qui oferiran fins al públic assistent fins a 15 activitats gratuites diferents durant tota la jornada. Els visitants podran assistir a classes de pilates (a càrrec del Centro de Fisioterapia Desmo), ioga Txikung (oferit pel centre de ioga Jade), ioga en família (de la mà de Maternitat Integral), salts elàstics (a càrrec del Club de Ball Bougis) i zumba (impartides pel SEM). Per als més agosarats, els clubs Almassora Handbol, Almassora Club Patí i la tenda Mesbike han organitzat d’agilitat fent botar la pilota, en patins o amb bicicleta elèctrica.

Cal destacar la presència en la fira de professionals mèdics. Els podòlegs d’Apeu Centre Políclinic realitzaran una xarrada sobre la importància de mantenir la salut dels peus per a afavorir la pràctica esportiva i l’especialista Carmina Claramonte compartirà els seus coneixements sobre el paper de la psicologia en l’esport. A més, els visitants gaudiran d’exhibicions de ball que realitzarà el Club de Ball Bougis, la de jugadors i les animadores de l’Almassora Eagle Rays i el mini campionat del Club Pilotari Almassora. Com a complement, el Club Triatló Amfibis i el Club Natació Bromera Almassora, realitzaran activitats a l’interior de la piscina coberta, on aquest últim celebrarà també l’II Trofeu de Natació Bromera.

“Aquesta fira serà un punt de trobada entre professionals i entitats vinculats a l’esport i a la salut i la població d’Almassora de totes les edats”, ha assegurat Trenco, qui confia que “el públic puga descobrir esports que mai havia practicat i seguir els consells dels professionals especialitzats per a sentir-se millor”. El regidor ha agraït la participació de tots els expositors i ha animat els veïns a aprofitar la jornada per a aprendre a cuidar-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.