fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

En menys de dos mesos Onda disposar脿 d’un Street Workout de 500 metres quadrats

En menys de dos mesos Onda disposar脿 d’un Street Workout de 500 metres quadrats

L’alcalde Ximo Huguet i el regidor d’esports de l’Ajuntament, Francisco Chalmeta, visiten el parc que permetr脿 als onders entrenar a l’aire lliure i que inclou elements per a persones amb mobilitat redu茂da.

L’Ajuntament d’Onda ha anunciat que les obres de la segona fase de remodelaci贸 del Parc 8 de Mar莽, van a bon ritme i en menys de dos mesos els onders podran estrenar el Street Workout. L’acte d’inauguraci贸 ser脿 el 23 d’abril, a partir de les 11 hores, amb la celebraci贸 del Campionat Auton貌mic de la Comunitat Valenciana d’aquest esport.

L’alcalde Ximo Huguet i el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, han visitat les obres del parc que permetr脿 als ve茂ns del municipi realitzar exercici al carrer, aix铆 com la creaci贸 d’un aparcament, una zona verda, l’ampliaci贸 del mobiliari i m茅s senyalitzaci贸, que servir脿 per a augmentar la seguretat dels vehicles i vianants.

Amb la millora d’aquest projecte, que suposar脿 una inversi贸 municipal de 200.000 euros, i complint amb un dels punts del programa de govern dels socialistes, s’ha asfaltat la mitjana del carrer Joan Fuster amb cer脿mica, que evitar脿 les mol猫sties de brut铆cia que provoca la terra.

L’alcalde Ximo Huguet ha recordat l’aposta de l’equip de govern perqu猫 鈥淥nda siga una ciutat enfocada a l’esport i cardiosaludable鈥, pel que continua realitzant accions que fomenten la pr脿ctica de l’esport a la ciutat. Per al disseny del Workout, que tindr脿 una superf铆cie de 500 metres quadrats, l’alcalde ha explicat que un equip d’enginyers ha seguit les recomanacions d’atletes professionals nacionals i internacionals i s’ha tingut en compte els requisits de l’Associaci贸 Cultural de Gimn脿stica Funcional d’Onda. Concretament, aquesta setmana s’han acabat d’instal路lar els equipaments, que inclouen elements per a persones amb mobilitat redu茂da, 鈥渦na forma d’integraci贸 social a trav茅s de l’esport PARA-Workout鈥, ha destacat l’alcalde. Els futurs usuaris d’aquesta disciplina han mostrat a l’equip de govern la seua satisfacci贸 per poder comptar en la localitat amb una instal路laci贸 de 500 metres quadrats que 鈥渆ls permetr脿 gaudir d’aquest esport urb脿 a l’aire lliure i que a m茅s ser脿 un punt de trobada entre els onders鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.