fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Green friday per als Amics

Els Amics bateixen a Inmobiliaria San Pablo Burgos (71-83) acumulant la setena victoria per a l’equip castellonec

En un pavelló amb molt bona entrada va començar el partit amb la primera possessió per als burgalesos que van aprofitar anotant un triple al qual contestava el Amics. Primers minuts de tempteig de tots dos equip on el Burgos jugava possessions llargues i el Amics intentava córrer. S’arribava al minut quatre de la primera cambra amb 10-9 en el marcador i els castellonencs tenien el seu primer contratemps amb la segona falta personal de Bortolussi.

Dos triples seguits de Juan Cabot mancant tres minuts per al final de la primera cambra posaven el lluminós en 14-17 per als de Toni Tingues. Mancant dos minuts per al final Epi demanava temps mort i és que el Amics aconseguia imposar el seu ritme ràpid i mantenia l’avantatge de quatre punts (17-21). A penes es va moure el marcador i acabe aquest primer envit amb 18 – 21 favorable al Amics Castelló.

Va començar el segon quart anotant el Amics i després de diverses bones defenses i va aconseguir el màxim avantatge fins al moment amb vuit punts a favor mancant sis minuts per a arribar al descans.

La segona falta, més que dubtosa de Garrett va obligar a Tingues a traure a la pista a Juan Cabot.

Els castellonencs seguien amb la bona defensa i amb ràpides accions d’atac i mancant quatre minuts per al descans posaven el marcador en 24-37. Era moment d’imprecisions per part de tots dos equips i un parcial de 6-3 per als locals van donar motiu al fet que Toni Tingues demanara temps mort mancant un minut i catorze segons per a arribar al descans i és que no volia que s’escapara l’avantatge de deu punts que portava el Amics sobre el seu rival (30-40). Després del temps mort la defensa mixta que plantege Burgos va superar al Amics que amb tres pèrdues seguides deixe en safata la remuntada dels blaveros deixant el marcador al descans en un atapeït 37-40.

Fins al moment els millors per part del Amics van ser els interiors Hidalgo i Garrett i un Cabot que amb 16 de valoració era fins al moment el mvp del partit.

Després del descans el Amics va eixir amb més mordenta en defensa i més precís en atac i quan feia tres minuts que tornaven de la represa tornava a augmentar l’avantatge a vuit punts (43-51). Després d’anar-se en el marcador fins a un avantatge de dotze punts una altra vegada les pèrdues de pilotes van llastrar al Amics i els burgalesos aprofitaven per a acostar-se en el marcador 54 – 62. Toni Tingues va demanar temps mort per a posar ordre i dues accions de Blair espectaculars una altra vegada donaven l’avantatge, aquesta vegada de catorze punts a favor dels castellonencs que deixaven el marcador al final de la tercera cambra de 54-68.

Arranque l’última cambra amb un Amics desencertat , que el Burgos va aprofitar per a donar-li ritme al partit. Toni constantment feia canvis en l’adreça d’equip ja que Joan Faner estava des del començament del partit amb indisposició i vòmits el que va fer que no estiguera al cent per cent.

Hidalgo es va tirar l’equip a l’esquena i atac després d’atac dominava la pintura. Un triple mancant sis minuts per al final del partit posava el marcador en 63-74.

Mancant 2 minuts quaranta-nou segons Burgos aconseguia reduir distàncies 68-76, moment en el qual es posava en zona que se li embossava als de Toni Tingues.

Un triple dels blaveros posava el marcador en un molt perillós 71-76. Dos tirs lliures anotats per Chema, donant un nou marge al Amics. Epi va demanar temps mort per a afrontar l’últim minut i mitjà del partit, Burgoa va fallar l’atac i recorria a les personals per a intentar acostar-se però Chema anotava cinc dels sis tirs lliures que va tenir i ampliava la diferència 71-83.