fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Iván Portolés i Elia Fuentes guanyen la carrera “10K Ciutat de Borriana” en categoria Absoluta Masculina i Femenina

Iván Portolés i Elia Fuentes guanyen la carrera “10K Ciutat de Borriana” en categoria Absoluta Masculina i Femenina

Aquesta carrera és la primera prova puntuable del Circuit Local de Carreres Populars.

Iván Portolés, amb un temps de 32´36”, i Elia Fuentes, amb un temps de 40´29”, han guanyat la carrera “10K Ciutat de Borriana” en categoria Absoluta Masculina i Absoluta Femenina respectivament, una carrera que s’ha iniciat a les 10 hores des del Carrer Major, on s’han reunit els 240 participants, i que ha recorregut El Clot de la Mare de Déu i la zona de la platja per a acabar en la Plaça Major del municipi.

Aquest circuit de 10.000 metres forma part de les proves del Circuit provincial de la Diputació i s’ha recuperat després d’anys sense realitzar-se, a més de ser la primera prova puntuable del Circuit Local de Carreres Populars que aglutina un total de 8 carreres al llarg de l’any.

En el quilòmetre 5 d’aquesta prova, el 25% de la qual ha transcorregut per superfície de terra i el 75% per asfalt a nivell del mar, s’ha disposat un punt de avituallament on s’ha repartit aigua als participants i en la línia de meta se’ls ha oferit fruita variada, aigua i refrescs isotònics.

Francisco José Hervás i Javi Lozano han quedat en segona i tercera posició en la categoria Absoluta Masculina, mentre que Sara Claramonte i María Tárrega han ocupat el segon i tercer lloc en Absoluta Femenina.
Respecte a la categoria Local Masculina, ha resultat guanyador Damián Oliver i Marta González ha sigut la guanyadora en Local Femenina.

María Gil i Aitor Cuadros han quedat en primera posició de categoria Junior, mentre que Elia Fuentes i Pedro Giner han sigut els primers en Sènior. Sandra Cervera i Iván Portolés han resultat guanyadors de la categoria Veterà A, mentre que Sara Claramonte i Javi Lozano han sigut els primers en Veterà B.

Pel que es refereix als Veterans C, Maria José Lleonart i Juan Luis Porcar han quedat en primer lloc, i Manuel Terrones ha sigut el guanyador de la categoria Master 60.

El primer equip classificat d’aquesta prova ha sigut el C.A. Onda i el segon lloc ha sigut per al Club Amics del Clot.

Els premis han sigut lliurats pel regidor d’Esports, Vicent Granel, després de l’arribada a la línia de meta del tots els corredors, els qui han rebut el seu corresponent trofeu. A tots els participants se’ls ha lliurat una samarreta tècnica i una borsa amb obsequis dels col·laboradors.

El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha destacat que “amb aquesta carrera arranca el Circuit Local de Carreres Populars que aglutina un total de 8 proves al llarg de l’any. Volem felicitar als guanyadors i agrair a tots els corredors la seua participació, a més d’animar-los a continuar puntuant en les 7 proves restants del Circuit Local, les quals per la seua tipologia variada ofereixen alternatives per a tot tipus d’afeccionats i corredors.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.