fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Jornada de portes obertes en el pant脿 del Sitjar per presentar el Club Pirag眉isme Espad脿-Millars

Jornada de portes obertes en el pant脿 del Sitjar per  presentar el Club Pirag眉isme Espad脿-Millars

Aquest mat铆, unes 100 persones han assistit a la jornada de portes obertes que realitzat el club de Pirag眉isme Espad脿-Millars durant la seva presentaci贸 en el pant脿 del Sitjar.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat del regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, han assistit a aquesta presentaci贸 que ha incl貌s una demostraci贸 de competici贸 de pirag眉isme de la m脿 del Club Pirag眉isme Castell贸.

Tant l’actual equip de govern liderat per l’alcalde Ximo Huguet, com el club, acosten aquesta pr脿ctica esportiva als ve茂ns del municipi i donen un impuls a l’entorn del Sitjar, amb l’objectiu de convertir-ho en un referent per a la pr脿ctica d’activitats n脿utiques i de turisme sostenible.

Amb la creaci贸 d’aquest club, es d贸na l’oportunitat tant a onders com a visitants de poder navegar tots els caps de setmana, en horari de mat铆 i vesprada, en un entorn inigualable. De 9 a 13 hores, els interessats podran navegar en aig眉es tranquil路les, mentre que de 16 a 20 hores ho podran fer en aig眉es braves. De moment, el club posa a disposici贸 quasi 30 pirag眉es gr脿cies a particulars, l’empresa Sarganta Aventura i l’Ajuntament, per a navegar per distintes rutes programades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.