fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La 10K del pròxim diumenge obri el Circuit Local de Curses Populars de Borriana en este 2018

La 10K del pròxim diumenge obri el Circuit Local de Curses Populars de Borriana en este 2018

La prova tindrà lloc a partir de les 10:00 hores i recorrerà alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat com El Pla, el districte marítim o el Clot de la Mare de Déu.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana ha volgut recordar que «este dissabte s’inicia la segona edició del Circuit Local de Curses *Populars amb la celebració de la primera de les proves en la ciutat, com és la 10 K organitzada pel Servei Municipal d’Esports, i que en paraules del regidor, Vicent Granel, «esperem que supose una gran estrena per al Circuit, ja que este tipus de distàncies solen ser les que compten amb un major nombre de participants, la qual cosa sumat a la climatologia d’esta segona setmana de Pasqua i a l’absència de grans proves durant l’inici d’any, creiem que pot servir perquè siga multitudinària i molt participativa, per a la qual, de fet, i hi ha prop de 300 persones inscrites».

Serà a partir de les 10:00 del matí quan tan corredors com a corredores inicien la prova just en el Plaça Major, on tradicionalment es col·loquen tant la línia de meta com la d’eixida. Després de recórrer els carrers de la ciutat, els i les participants de la prova s’endinsaran en el Clot de la Mare de Déu per a gaudir d’un dels millors paratges naturals en molts quilòmetres a la redona. I després de passar al costat del mar, tornaran cap a la ciutat per a encarar aqueixa recta final en El Pla i el carrer Major que acabarà definint als i les millors en cada prova. Tal com han informat des de l’SME, «les inscripcions poden seguir realitzant-se a través de evasionrunningcastellon fins al dia previ a la carrera, en una prova que també s’engloba dins del circuit de la Diputació».

Per la seua banda, el regidor de l’àrea, Vicent Granel ha volgut recordar que el nou Circuit Local comptarà a partir d’este diumenge «amb un total de cinc proves que s’adapten millor a les peticions i exigències dels i les esportistes participants el passat any i que seguirà després d’esta primera 10K amb la 5K Solidària de Cooperadors Salesianos de l’1 maig, el Maraclot del 3 de juny, conegut com la marató per relleus, la Volta al Clot que arribarà el 12 d’agost a la XVII i amb també l’organització d’Amics del Clot; i finalment Corpore Team s’incorpora a l’organització de proves de carreres a Borriana i aposta per una 21K combinada amb un 10K, amb l’objectiu d’aconseguir una alta participació. La mitja marató se celebrarà el 28 d’octubre, i pretén recórrer els atractius més emblemàtics de la ciutat passant pel Port, les platges de Borriana o el Clot, per a més tard accedir als principals carrers de la ciutat».

Leave a Reply

Your email address will not be published.