fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La 10K del pr貌xim diumenge obri el Circuit Local de Curses Populars de Borriana en este 2018

La 10K del pr貌xim diumenge obri el Circuit Local de Curses Populars de Borriana en este 2018

La prova tindr脿 lloc a partir de les 10:00 hores i recorrer脿 alguns dels llocs m茅s emblem脿tics de la ciutat com El Pla, el districte mar铆tim o el Clot de la Mare de D茅u.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana ha volgut recordar que 芦este dissabte s’inicia la segona edici贸 del Circuit Local de Curses *Populars amb la celebraci贸 de la primera de les proves en la ciutat, com 茅s la 10 K organitzada pel Servei Municipal d’Esports, i que en paraules del regidor, Vicent Granel, 芦esperem que supose una gran estrena per al Circuit, ja que este tipus de dist脿ncies solen ser les que compten amb un major nombre de participants, la qual cosa sumat a la climatologia d’esta segona setmana de Pasqua i a l’abs猫ncia de grans proves durant l’inici d’any, creiem que pot servir perqu猫 siga multitudin脿ria i molt participativa, per a la qual, de fet, i hi ha prop de 300 persones inscrites禄.

Ser脿 a partir de les 10:00 del mat铆 quan tan corredors com a corredores inicien la prova just en el Pla莽a Major, on tradicionalment es col路loquen tant la l铆nia de meta com la d’eixida. Despr茅s de rec贸rrer els carrers de la ciutat, els i les participants de la prova s’endinsaran en el Clot de la Mare de D茅u per a gaudir d’un dels millors paratges naturals en molts quil貌metres a la redona. I despr茅s de passar al costat del mar, tornaran cap a la ciutat per a encarar aqueixa recta final en El Pla i el carrer Major que acabar脿 definint als i les millors en cada prova. Tal com han informat des de l’SME, 芦les inscripcions poden seguir realitzant-se a trav茅s de evasionrunningcastellon fins al dia previ a la carrera, en una prova que tamb茅 s’engloba dins del circuit de la Diputaci贸禄.

Per la seua banda, el regidor de l’脿rea, Vicent Granel ha volgut recordar que el nou Circuit Local comptar脿 a partir d’este diumenge 芦amb un total de cinc proves que s’adapten millor a les peticions i exig猫ncies dels i les esportistes participants el passat any i que seguir脿 despr茅s d’esta primera 10K amb la 5K Solid脿ria de Cooperadors Salesianos de l’1 maig, el Maraclot del 3 de juny, conegut com la marat贸 per relleus, la Volta al Clot que arribar脿 el 12 d’agost a la XVII i amb tamb茅 l’organitzaci贸 d’Amics del Clot; i finalment Corpore Team s’incorpora a l’organitzaci贸 de proves de carreres a Borriana i aposta per una 21K combinada amb un 10K, amb l’objectiu d’aconseguir una alta participaci贸. La mitja marat贸 se celebrar脿 el 28 d’octubre, i pret茅n rec贸rrer els atractius m茅s emblem脿tics de la ciutat passant pel Port, les platges de Borriana o el Clot, per a m茅s tard accedir als principals carrers de la ciutat禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.