fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Conselleria desbloqueja el nou Trinquet de Gandia

La Conselleria desbloqueja el nou Trinquet de Gandia

S’hi ha incorporat un programa de paisatge, unes mesures correctores com el apantallament vegetal de l’edifici per reduir l’impacte visual en la veïna població de Benirredrà, al mateix temps que s’hi ha inclòs la infraestructura verda en tot l’àmbit.

El vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha assistit este matí, de forma telemàtica, a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat, en la qual s’hi ha aprovat la 83ena modificació puntual del PGOU de Gandia, que donaria per complida la sentència del Jutjat del Contenciós-Administratiu que acordava la nul·litat del projecte constructiu del Trinquet de Gandia, que es fonamentava en una modificació del Pla anul·lada també per la justícia. El govern local assegura haver fet el que els deia la sentència: Considerar que l’òrgan competent per aprovar el planejament és la Conselleria i no l’Ajuntament i incorporar un estudi de paisatge que integre esta dotació en la ciutat. En este sentit, s’hi ha incorporat un programa de paisatge, unes mesures correctores com el apantallament vegetal de l’edifici per reduir l’impacte visual en la veïna població de Benirredrà, al mateix temps que s’ha inclòs la infraestructura verda en tot l’àmbit.

“El Govern local hereta un projecte i un edifici que segurament no haguérem construït ni en eixe emplaçament ni en eixes condicions, però que ens l’hem trobat fins i tot amb una sentència de demolició i durant esta legislatura hem fet tot el possible per integrar-lo en la ciutat, en el seu entorn i dins de les nostres possibilitats en el municipi veí de Benirredrà”, ha assegurat el vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete.

Així, l’aprovació definitiva del Pla per part de la Conselleria permet donar llum verda i reactivar un equipament que compta amb una inversió de 1.484.398,98 € i que porta suspesa, paralitzada i abandonada durant més de tres anys.

Per la seua banda, la regidora d’Esports, Lydia Morant, ha assegurat que la instal·lació del Trinquet al barri de Rois de Corella de Gandia “complementa l’oferta dels espais esportius i d’oci i posa en valor l’esport clàssic i tradicional dels valencians i les valencianes, que no és altre que la Pilota Valenciana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.