fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Conselleria desbloqueja el nou Trinquet de Gandia

La Conselleria desbloqueja el nou Trinquet de Gandia

S’hi ha incorporat un programa de paisatge, unes mesures correctores com el apantallament vegetal de l’edifici per reduir l’impacte visual en la ve茂na poblaci贸 de Benirredr脿, al mateix temps que s’hi ha incl貌s la infraestructura verda en tot l’脿mbit.

El vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha assistit este mat铆, de forma telem脿tica, a la Comissi贸 Territorial d’Urbanisme de la Conselleria de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat de la Generalitat, en la qual s’hi ha aprovat la 83ena modificaci贸 puntual del PGOU de Gandia, que donaria per complida la sent猫ncia del Jutjat del Contenci贸s-Administratiu que acordava la nul路litat del projecte constructiu del Trinquet de Gandia, que es fonamentava en una modificaci贸 del Pla anul路lada tamb茅 per la just铆cia. El govern local assegura haver fet el que els deia la sent猫ncia: Considerar que l’貌rgan competent per aprovar el planejament 茅s la Conselleria i no l’Ajuntament i incorporar un estudi de paisatge que integre esta dotaci贸 en la ciutat. En este sentit, s’hi ha incorporat un programa de paisatge, unes mesures correctores com el apantallament vegetal de l’edifici per reduir l’impacte visual en la ve茂na poblaci贸 de Benirredr脿, al mateix temps que s’ha incl貌s la infraestructura verda en tot l’脿mbit.

“El Govern local hereta un projecte i un edifici que segurament no hagu茅rem constru茂t ni en eixe empla莽ament ni en eixes condicions, per貌 que ens l’hem trobat fins i tot amb una sent猫ncia de demolici贸 i durant esta legislatura hem fet tot el possible per integrar-lo en la ciutat, en el seu entorn i dins de les nostres possibilitats en el municipi ve铆 de Benirredr脿”, ha assegurat el vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete.

Aix铆, l’aprovaci贸 definitiva del Pla per part de la Conselleria permet donar llum verda i reactivar un equipament que compta amb una inversi贸 de 1.484.398,98 鈧 i que porta suspesa, paralitzada i abandonada durant m茅s de tres anys.

Per la seua banda, la regidora d’Esports, Lydia Morant, ha assegurat que la instal路laci贸 del Trinquet al barri de Rois de Corella de Gandia “complementa l’oferta dels espais esportius i d’oci i posa en valor l’esport cl脿ssic i tradicional dels valencians i les valencianes, que no 茅s altre que la Pilota Valenciana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.