Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Cursa de la Dona continua creixent a Borriana i reuneix a 1.200 participants en la seua tercera edició

La Cursa de la Dona continua creixent a Borriana i reuneix a 1.200 participants en la seua tercera edició

Les inscripcions han fet possible que s’aconseguisquen els 4.375 euros de recaptació, que la Fundació Le Cadó destinarà al projecte de Recerca contra el càncer de mama de l’Hospital Provincial de Castelló.

La tercera edició de la Cursa de la Dona de Borriana ha tornat a superar totes les previsions quant a participació, ja que prop de 1.200 persones s’han donat cita a meitat matí en la Piscina Municipal de la ciutat per a prendre part d’un esdeveniment, en el qual ha tornat a destacar el caràcter solidari. Gràcies al creixement que en tan sols tres anys ha tingut la cita esportiva en la capital de la Plana Baixa, s’han aconseguit recaptar un total de 4.375 euros que es destinaran un any més al projecte de recerca per a lluitar contra el càncer de mama de l’Hospital Provincial de Castelló, gràcies a la coordinació de la Fundació Le Cadó.

Durant pràcticament una hora abans de l’inici de la prova no competitiva, centenars de dones han pogut gaudir de les activitats físiques oferides per Fittest Woman que han convertit els minuts previs en una autèntica festa de color rosa gràcies a les samarretes commemoratives amb el disseny de l’artista J. Ripollés. Ha sigut la regidora d’Igualtat, Maria Romero, qui ha realitzat el tret d’eixida d’una prova en la qual també han volgut estar presentes l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i regidores com Cristina Rius o Maribel Martínez, que han completat els cinc quilòmetres dels quals enguany constava el recorregut fins a la zona marítima i volta fins a Borriana a través del vial del Port. Així, després del degoteig de persones que anaven completant el recorregut fins a arribar a la línia de meta situada al costat de la Piscina Municipal, s’ha pogut gaudir dels aliments i refrigeris oferits per les marques col·laboradores en l’esdeveniment, com Gufresco, Taula, Fines, Coinpa, Frescamar, Taronges La Torre o Videca, a qui la mateixa Romero ha volgut “agrair una col·laboració que any a any fa créixer la Cursa de la Dóna de la nostra ciutat, que en tan sols tres anys ha triplicat el nombre d’assistents, passant de 400 el primer any, 800 en la passada edició i prop de 1.200 en este 2018”. Però a més, durant els agraïments posteriors a la celebració de la cursa, les representants municipals també han volgut assenyalar “la importància de la col·laboració d’entitats i associacions com la Fundació Le Cadó, l’AAVV del Port, la Federació de Comerç o el Servei Municipal d’Esports, el treball dels quals ha permès este nou èxit dins de la programació del Mes de la Dona”.

Així, amb el color rosa i l’alegria de les més de mil dones que s’han donat cita en la Cursa de la Dona, s’ha tancat una tercera edició que en paraules de les representants municipals “mostra la força i les ganes de les dones de la nostra ciutat per ser protagonistes en qualsevol àmbit social de Borriana, com en este cas el que uneix esport i solidaritat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.