fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La delegació d’Esports de Sagunt treballa per a obrir els Campus Esportius Municipals

La delegació d’Esports de Sagunt treballa per a obrir els Campus Esportius Municipals

La inscripció als Campus Delfin i Atletisme serà entre el 25 de maig i 10 juny i la previsió és que s’inicien el 22 de juny si la situació sanitària és favorable.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha informat durant la roda de premsa d’este matí que s’està treballant des de la delegació d’Esports en l’organització dels Campus Esportius Municipals. Moreno ha explicat que, després d’entrar en la Fase I de la desescalada i les indicacions de les autoritats competents, el pròxim 25 de maig començaran les inscripcions per al Campus Delfin i el Campus d’Atletisme d’Esports, amb l’objectiu d’ajudar a les famílies amb la conciliació de vida professional i personal, al mateix que els xiquets i xiquetes practiquen esport.

Sobre esta decisió, el regidor d’Esports, Javier Raro, ha informat que esta proposta s’ha posat en marxa, perquè la previsió és començar el dia 22 de juny: «Nosaltres ens anticipem per a posar en marxa una maquinària d’inscripcions, de monitors i de diversos materials que necessitem». Així mateix, ha explicat que les inscripcions es realitzaran de manera online, en una aplicació molt senzilla, i que el departament estarà al corrent del qual les autoritats sanitàries diguen sobre este tema, per a retardar la data d’inici o en el seu cas suspendre l’activitat en cas de no passar a la fase 2 de la desescalada.

A més, Raro ha destacat que «este avançament de treball es duu a terme perquè les famílies puguen anar preveient que tindran un alleujament amb estes activitats, com ha sigut en altres estius». A més, ha subratllat que, per primera vegada, l’activitat es desenvoluparà en tres seus: Pavelló Poliesportiu René Marigil, Pavelló Poliesportiu José Veral i Pavelló Poliesportiu Municipal (internuclis).

Concretament, el període d’inscripció serà des del pròxim 25 de maig fins al 10 de juny. En esta edició les inscripcions hauran de realitzar-se de manera en línia mitjançant la nova plataforma llançada recentment per l’Ajuntament de Sagunt: Apunta’t Online, a la qual es pot accedir mitjançant el següent enllaç: https://aytosagunto.apuntate.online/.

Per a tots dos campus s’habilitaran dos períodes de 15 dies cadascun: del 22 de juny al 10 de juliol i del 13 de juliol al 31 de juliol. Els xiquets i xiquetes es podran inscriure en tots dos períodes si així ho desitgen. Així mateix, la taxa d’inscripció serà de 66 euros per 15 dies, sense incloure menjador, ja que enguany no es comptarà amb este servici com a mesura preventiva. Quant a l’horari, serà de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, tenint en compte que l’entrada i l’eixida es realitzaran de manera escalonada.

Les mesures de seguretat i novetats importants que s’han inclòs en esta edició són la reducció de l’aforament i, per tant, una oferta de places limitades a un màxim de 138. Així mateix, el regidor ha animat a la ciutadania a participar, encara que ha considerat que les famílies amb problemes de conciliació familiar seran prioritàries.

D’altra banda, per a evitar aglomeracions, els grups es dividiran en tres seus diferents. A l’hora d’inscriure’s, els usuaris interessats podran triar entre el Poliesportiu Municipal (internuclis), Pavelló René Marigil o Pavelló José Veral. L’entrada i l’eixida es realitzarà de manera escalonada, per la qual cosa és molt important comptar amb l’email de contacte per a informar sobre qualsevol modificació o novetat. També, es duran a terme protocols d’higiene tant per a xiquets com per a monitors. Les activitats programades contemplaran la distància social i es realitzaran activitats de caràcter individual (habilitats gimnàstiques, atletisme, jocs individuals, etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published.