fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La delegaci贸 d’Esports de Sagunt treballa per a obrir els Campus Esportius Municipals

La delegaci贸 d’Esports de Sagunt treballa per a obrir els Campus Esportius Municipals

La inscripci贸 als Campus Delfin i Atletisme ser脿 entre el 25 de maig i 10 juny i la previsi贸 茅s que s’inicien el 22 de juny si la situaci贸 sanit脿ria 茅s favorable.

L’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, ha informat durant la roda de premsa d’este mat铆 que s’est脿 treballant des de la delegaci贸 d’Esports en l’organitzaci贸 dels Campus Esportius Municipals. Moreno ha explicat que, despr茅s d’entrar en la Fase I de la desescalada i les indicacions de les autoritats competents, el pr貌xim 25 de maig comen莽aran les inscripcions per al Campus Delfin i el Campus d’Atletisme d’Esports, amb l’objectiu d’ajudar a les fam铆lies amb la conciliaci贸 de vida professional i personal, al mateix que els xiquets i xiquetes practiquen esport.

Sobre esta decisi贸, el regidor d’Esports, Javier Raro, ha informat que esta proposta s’ha posat en marxa, perqu猫 la previsi贸 茅s comen莽ar el dia 22 de juny: 芦Nosaltres ens anticipem per a posar en marxa una maquin脿ria d’inscripcions, de monitors i de diversos materials que necessitem禄. Aix铆 mateix, ha explicat que les inscripcions es realitzaran de manera online, en una aplicaci贸 molt senzilla, i que el departament estar脿 al corrent del qual les autoritats sanit脿ries diguen sobre este tema, per a retardar la data d’inici o en el seu cas suspendre l’activitat en cas de no passar a la fase 2 de la desescalada.

A m茅s, Raro ha destacat que 芦este avan莽ament de treball es duu a terme perqu猫 les fam铆lies puguen anar preveient que tindran un alleujament amb estes activitats, com ha sigut en altres estius禄. A m茅s, ha subratllat que, per primera vegada, l’activitat es desenvolupar脿 en tres seus: Pavell贸 Poliesportiu Ren茅 Marigil, Pavell贸 Poliesportiu Jos茅 Veral i Pavell贸 Poliesportiu Municipal (internuclis).

Concretament, el per铆ode d’inscripci贸 ser脿 des del pr貌xim 25 de maig fins al 10 de juny. En esta edici贸 les inscripcions hauran de realitzar-se de manera en l铆nia mitjan莽ant la nova plataforma llan莽ada recentment per l’Ajuntament de Sagunt: Apunta’t Online, a la qual es pot accedir mitjan莽ant el seg眉ent enlla莽: https://aytosagunto.apuntate.online/.

Per a tots dos campus s’habilitaran dos per铆odes de 15 dies cadascun: del 22 de juny al 10 de juliol i del 13 de juliol al 31 de juliol. Els xiquets i xiquetes es podran inscriure en tots dos per铆odes si aix铆 ho desitgen. Aix铆 mateix, la taxa d’inscripci贸 ser脿 de 66 euros per 15 dies, sense incloure menjador, ja que enguany no es comptar脿 amb este servici com a mesura preventiva. Quant a l’horari, ser脿 de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, tenint en compte que l’entrada i l’eixida es realitzaran de manera escalonada.

Les mesures de seguretat i novetats importants que s’han incl貌s en esta edici贸 s贸n la reducci贸 de l’aforament i, per tant, una oferta de places limitades a un m脿xim de 138. Aix铆 mateix, el regidor ha animat a la ciutadania a participar, encara que ha considerat que les fam铆lies amb problemes de conciliaci贸 familiar seran priorit脿ries.

D’altra banda, per a evitar aglomeracions, els grups es dividiran en tres seus diferents. A l’hora d’inscriure’s, els usuaris interessats podran triar entre el Poliesportiu Municipal (internuclis), Pavell贸 Ren茅 Marigil o Pavell贸 Jos茅 Veral. L’entrada i l’eixida es realitzar脿 de manera escalonada, per la qual cosa 茅s molt important comptar amb l’email de contacte per a informar sobre qualsevol modificaci贸 o novetat. Tamb茅, es duran a terme protocols d’higiene tant per a xiquets com per a monitors. Les activitats programades contemplaran la dist脿ncia social i es realitzaran activitats de car脿cter individual (habilitats gimn脿stiques, atletisme, jocs individuals, etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published.