Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació consolida la transcendència econòmica i esportiva del V Circuit WTA Castelló-Spain

La Diputació consolida la transcendència econòmica i esportiva del V Circuit WTA Castelló-Spain

El torneig de tenis femení atraurà a més de mil persones i generarà ingressos d’un milió d’euros.

La Diputació de Castelló liderarà una vegada més el esdeveniment més gran de tenis femení de la Comunitat Valenciana gràcies al V Circuit WTA Castelló-Spain com a part de la seua aposta esportiva i turística ‘Castelló Escenari Esportiu’. La cita, que reunirà a prop de les 200 millors promeses del tenis mundial, s’ha convertit en un projecte de prestigi internacional que vertebrarà des d’este dissabte tota la província a través de les seues quatre seus (Benicarló, Vinaròs, Castelló i Nules) convertint-se en un recurs esportiu, però també econòmic, de primer nivell amb un miler de persones mobilitzades i ingressos propers al milió d’euros.

No en va, durant la presentació del torneig celebrada este migdia i en la qual ha estat present el diputat d’Esports, Luis Martínez, s’ha destacat l’empremta que deixa el torneig a la província més enllà del seu innegable pes esportiu”. Cal destacar que al costat de les 200 esportistes que visitaran Castelló, a més d’àrbitres internacionals i tècnics, visitaran la província, centenars d’acompanyants que es converteixen en un “veritable esperó per a l’ocupació hotelera en una època de menys activitat com és tardor”.

Referent a això, Martínez ha destacat que la dimensió internacional del Circuit WTA Castelló-Spain “ho converteixen en un recurs més dins de la política impulsada pel Govern Provincial a l’hora d’aprofitar l’estirada econòmica i turístic de l’esport”. “Esdeveniments d’esta magnitud redunden positivament en sectors com l’hoteler i el de la restauració generant així oportunitats laborals i dinamitzant tot el territori”, ha apuntat Martínez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.