Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació converteix el litoral de Castelló en el millor escenari esportiu este cap de setmana

La Diputació converteix el litoral de Castelló en el millor escenari esportiu este cap de setmana

Nules, Vinaròs i Almenara acullen el circuit de tenis platja, una carrera nocturna i la travessia en aigües obertes respectivament.

La Diputació converteix este cap de setmana el litoral de la província de Castelló en el millor escenari esportiu en programar tres activitats diferents per dinamitzar l’oferta esportiva i turística a Nules, Vinaròs i Almenara. Es tracta de tres proves incloses en sengles circuits organitzats per la institució provincial i que atrauran centenars d’esportistes i milers de visitants al Baix Maestrat i la Plana Baixa.

Així, l’II Circuit Provincial de Tenis Platja arriba este dissabte 12 d’agost a Nules a partir de les 9 hores. A més, a Vinaròs se celebrarà també demà dissabte, a les 21 hores, la segona prova de l’IV Circuit de Carreres Populars Nocturnes Diputació-10K.

Finalment, el diumenge 13 està programada l’última prova de l’I Trofeu Aigües Obertes Diputació-VII Travessia Platja Casablanca d’Almenara. Es tracta d’una prova de 1.500 metres i que és l’última d’un circuit que ha constat de vuit travessies nadant que han recorregut tot el litoral provincial.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha assegurat que “el Govern Provincial ha potenciat la celebració de proves esportives este estiu per oferir més activitats d’oci, a més d’incentivar als esportistes de tota Espanya al fet que visiten Castelló i, d’esta forma, poder consolidar-los com a turistes en el futur”. Martínez ha assenyalat que “durant tot l’any organitzem i col·laborem en proves esportives tant en la costa com a l’interior per convertir Castelló en un escenari esportiu de primer nivell, per la qual cosa mantenim l’activitat esportiva també a l’estiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.