fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló consolida el calendari esportiu més ambiciós d’Espanya este 2019 amb més de 300 competicions

La Diputació de Castelló consolida el calendari esportiu més ambiciós d’Espanya este 2019 amb més de 300 competicions

El Govern Provincial aspira a concloure l’any amb una prova diària per a superar els 20 milions d’euros d’impacte econòmic.

La Diputació de Castelló consolida el calendari esportiu més ambiciós d’Espanya este 2019 amb un total de 308 competicions en tota la província a través del seu projecte ‘Castelló Escenari Esportiu’. Amb això, el Govern Provincial aspira a concloure este acabat d’iniciar any amb una prova per dia per a arribar a la més ambiciosa dinamització econòmica i turística dels municipis amb l’esport com a eix vertebrador que supere l’impacte econòmic de 20 milions d’euros als pobles castellonencs.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat davant més d’una vintena de representants de clubs i organitzadors de competicions esta Agenda de Competicions 2019 que contempla fins a 20 circuits provincials de diferents disciplines esportives consolidant una important xarxa de treball per l’esport als pobles de Castelló.

“Esta agenda culmina l’objectiu que ens plantegem fa gairebé vuit anys quan ens plantegem que la província de Castelló tingués el major esdeveniment esportiu que pogués somiar, però que a diferència dels esdeveniments esportius que llavors ocupaven tots els mitjans de comunicació, no vingués des de lluny sinó que naixés aquí, que tingués el màxim impacte social, popular i mediàtic però nascut aquí. Perquè créiem que teníem els dos factors més importants: un territori extraordinari per a la pràctica de l’esport i una xarxa de col·laboradors naturals, amb clubs, empreses, col·laboradors locals. Esta agenda que presentem avui és la conclusió d’este projecte”.

En este sentit, Moliner ha posat l’accent en el gran assoliment que suposa ja en estes primeres dates de l’any tenir confirmats 308 esdeveniments esportius a la província. “Aconseguir avui poder anunciar que ja tenim llocs amb data 308 esdeveniments esportius a la nostra província als quals se sumaran més per a poder programar un esdeveniment al dia durant 2019, poder sumar la xifra de 20 circuits de proves esportives populars és poder culminar este projecte amb la col·laboració de moltes persones. Era un somni arribar al major nombre de persones i a la gran part del territori fent que tots se sentissen protagonistes i fent que tot el territori visqués l’esport com una forma de donar a conèixer la nostra terra, fent que es generessen oportunitats econòmiques on és complicat generar-se”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.