fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 generar脿 40.000 visitants als pobles a trav茅s de 20 circuits populars amb ‘Castell贸 Escenari Esportiu’

La Diputaci贸 de Castell贸 generar脿 40.000 visitants als pobles a trav茅s de 20 circuits populars amb ‘Castell贸 Escenari Esportiu’

El Govern Provincial arrenca este dissabte amb la Challenge de la Plana el seu calendari d’esport popular amb 131 competicions

La Diputaci贸 de Castell贸 generar脿 m茅s de 40.000 visitants als pobles a trav茅s dels 20 circuits populars que impulsa a trav茅s del seu ambici贸s projecte ‘Castell贸 Escenari Esportiu’. El Govern Provincial arrencar脿 este pr貌xim dissabte 19 de gener amb el circuit ciclista Challenge de la Plana este ambici贸s calendari esportiu que comptar脿 en 2019 amb 131 proves com a resultat de sumar quatre nous circuits i 27 competicions al ja potent calendari que va desenvolupar en 2018.

El diputat provincial d’Esports, Luis Mart铆nez, ha presentat al costat de Noel Gil, l’organitzador del circuit Challenge de la Plana, esta primera proposta esportiva per a descobrir els pobles de la prov铆ncia a trav茅s de les dues rodes. “Este primer circuit que comen莽a amb una contrarellotge a Vila-real este dissabte 茅s un clar exemple de com l’esport contribueix a dinamitzar els nostres pobles. La Challenge de la Plana ve a aglutinar en les seues deu proves l’afici贸 ciclista de la nostra prov铆ncia, amb la riquesa natural i patrimonial dels nostres pobles com una combinaci贸 de gran 猫xit per al nostre territori. Comprovem com estos circuits d’esport popular es consoliden com una via m茅s de suport als pobles, perqu猫 generen nous arguments pels quals con猫ixer el seu patrimoni i riquesa”.

En aquest sentit, 茅s important remarcar que la Challenge de la Plana viur脿 este any la seua segona edici贸, amb un calendari esportiu que li portar脿 a Vila-real (19/01), Castell贸 (20/01), Xilxes (26/01), Onda (02/02), Vilafam茅s (03/02), Alqueries (09/02), Rossell (10/02), Artana (16/02) i Cat铆 (23 i 24/02).

Ha estat precisament l’organitzador qui ha agra茂t “l’impuls de la Diputaci贸 a este tipus d’iniciatives que permeten descobrir als nostres visitants el nostre territori a trav茅s de l’esport. 脡s molt satisfactori comprovar com esportistes vinguts d’altres prov铆ncies se sorprenen en con猫ixer per primera vegada la riquesa del nostre entorn, especialment a l’interior de Castell贸”.

En este sentit, Mart铆nez ha recordat que “estos circuits populars s贸n una via m茅s de suport a la dinamitzaci贸 dels nostres pobles, ja que creen arguments per a visitar-los durant pr脿cticament tots els caps de setmana de l’any. Carreres de muntanya, d’asfalt, amb bicicleta, esports en el mar s贸n el millor reclam per a donar a con猫ixer la gran riquesa natural i la qualitat d’organitzaci贸 dels clubs de la nostra prov铆ncia. Un moviment de visitants que contribueix als comer莽os dels nostres pobles i que anima a con猫ixer-los”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.