Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló generarà 40.000 visitants als pobles a través de 20 circuits populars amb ‘Castelló Escenari Esportiu’

La Diputació de Castelló generarà 40.000 visitants als pobles a través de 20 circuits populars amb ‘Castelló Escenari Esportiu’

El Govern Provincial arrenca este dissabte amb la Challenge de la Plana el seu calendari d’esport popular amb 131 competicions

La Diputació de Castelló generarà més de 40.000 visitants als pobles a través dels 20 circuits populars que impulsa a través del seu ambiciós projecte ‘Castelló Escenari Esportiu’. El Govern Provincial arrencarà este pròxim dissabte 19 de gener amb el circuit ciclista Challenge de la Plana este ambiciós calendari esportiu que comptarà en 2019 amb 131 proves com a resultat de sumar quatre nous circuits i 27 competicions al ja potent calendari que va desenvolupar en 2018.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha presentat al costat de Noel Gil, l’organitzador del circuit Challenge de la Plana, esta primera proposta esportiva per a descobrir els pobles de la província a través de les dues rodes. “Este primer circuit que comença amb una contrarellotge a Vila-real este dissabte és un clar exemple de com l’esport contribueix a dinamitzar els nostres pobles. La Challenge de la Plana ve a aglutinar en les seues deu proves l’afició ciclista de la nostra província, amb la riquesa natural i patrimonial dels nostres pobles com una combinació de gran èxit per al nostre territori. Comprovem com estos circuits d’esport popular es consoliden com una via més de suport als pobles, perquè generen nous arguments pels quals conèixer el seu patrimoni i riquesa”.

En aquest sentit, és important remarcar que la Challenge de la Plana viurà este any la seua segona edició, amb un calendari esportiu que li portarà a Vila-real (19/01), Castelló (20/01), Xilxes (26/01), Onda (02/02), Vilafamés (03/02), Alqueries (09/02), Rossell (10/02), Artana (16/02) i Catí (23 i 24/02).

Ha estat precisament l’organitzador qui ha agraït “l’impuls de la Diputació a este tipus d’iniciatives que permeten descobrir als nostres visitants el nostre territori a través de l’esport. És molt satisfactori comprovar com esportistes vinguts d’altres províncies se sorprenen en conèixer per primera vegada la riquesa del nostre entorn, especialment a l’interior de Castelló”.

En este sentit, Martínez ha recordat que “estos circuits populars són una via més de suport a la dinamització dels nostres pobles, ja que creen arguments per a visitar-los durant pràcticament tots els caps de setmana de l’any. Carreres de muntanya, d’asfalt, amb bicicleta, esports en el mar són el millor reclam per a donar a conèixer la gran riquesa natural i la qualitat d’organització dels clubs de la nostra província. Un moviment de visitants que contribueix als comerços dels nostres pobles i que anima a conèixer-los”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.