fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació dinamitzarà la província amb quatre competicions este cap de setmana amb ‘Castelló Escenari Esportiu’

La Diputació dinamitzarà la província amb quatre competicions este cap de setmana amb ‘Castelló Escenari Esportiu’

El Govern Provincial impulsa estos dies dues competicions BTT i dues rutes a peu per atractius paratges naturals de l’interior.

La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el cap de setmana vinent amb fins a quatre competicions de diferents disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes estos municipis amb el consegüent benefici econòmic per als pobles. Així, a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, el Govern Provincial impulsa estos dies l’II BTTRAIL Socarrats de Forcall, la VIII edició del Gran Premi Ruta dels Molins d’Aigua de Llucena, la III Valltorta Trail i l’IV XC Marató d’Onda.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “este cap de setmana torna a ser un bon exemple de com la nostra aposta per l’esport, tan popular com amb competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques en els pobles de la província. A través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb més de 300 competicions a l’any pràcticament tot el calendari anual amb un permanent degoteig de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari del mediterrani per a la pràctica esportiva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.