fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 i l’UJI creen el I Congr茅s Internacional Marca, Territori i Esport com a part de ‘Castell贸 Escenari Esportiu’

La Diputaci贸 i l’UJI creen el I Congr茅s Internacional Marca, Territori i Esport com a part de ‘Castell贸 Escenari Esportiu’

El congr茅s reunir脿 experi猫ncies internacionals, nacionals i locals en gesti贸 de marques territorials recolzades en l’esport.

La Diputaci贸 i la Universitat Jaume I s’uneixen per a organitzar l’I Congr茅s Internacional Marca, Territori i Esport que tindr脿 lloc els dies 17 i 18 de maig de 2018 a Castell贸 com a part del programa de treball provincial ‘Castell贸 Escenari Esportiu’. El congr茅s reunir脿 experi猫ncies internacionals, nacionals i locals en la gesti贸 de marques territorials que s’han recolzat en l’esport per al seu desenvolupament.

El diputat provincial d’Esports, Luis Mart铆nez, ha explicat que “estem perfilant ja els 煤ltims detalls d’esta iniciativa com a part de l’estrat猫gia que estem duent a terme per a internacionalitzar l’impuls a l’esport per al desenvolupament econ貌mic dels pobles de Castell贸. Cal tenir en compte que la prov铆ncia de Castell贸 t茅 unes caracter铆stiques geogr脿fiques i clim脿tiques molt prop铆cies per a molts dels esports, amb enormes atributs positius associats, hem d’aprofitar-les totes a favor del desenvolupament dels pobles i el benefici de castellonencs”.

En eixe sentit, Mart铆nez ha assenyalat que “es tracta de concentrar coneixement entorn de la gesti贸 de marques territorials i l’esport com a atribut de valor. Volem posicionar Castell贸 com a referent de desenvolupament del territori a trav茅s de l’esport a escala internacional, i este 茅s un pas m茅s per a aconseguir-ho, tamb茅 des de la perspectiva universit脿ria”.

Aix铆, la contribuci贸 cient铆fica es tangibilizar脿 en sis l铆nies de treball que el comit猫 cient铆fic del congr茅s, pertanyent al Departament de Ci猫ncies de la Comunicaci贸 de l’UJI ha establit:

L铆nia 1. El territori com a base per a construir projectes de desenvolupament
L铆nia 2. Esport i identitat territorial
L铆nia 3. Experi猫ncies i Bon Govern en l’Ordenaci贸 Territorial
L铆nia 4. Marques, mitjans i deporte
L铆nia 5. Experi猫ncies de gesti贸 de marques territori
L铆nia 6. Experi猫ncies en gesti贸 esportiva en l’脿mbit dels territoris

Leave a Reply

Your email address will not be published.