Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació reforça Castelló com a escenari esportiu amb una línia d’ajudes que permetrà organitzar 120 grans esdeveniments

La Diputació reforça Castelló com a escenari esportiu amb una línia d’ajudes que permetrà organitzar 120 grans esdeveniments

Ha aprovat ja les competicions que rebran 550.000 euros per a impulsar l’esport i dinamitzar l’activitat turística en 2018.

La Diputació de Castelló segueix fent importants passos per a reforçar la província com el millor escenari esportiu tant a nivell nacional com a internacional. En esta estratègia acaba d’aprovar el seu suport per a l’organització de 120 esdeveniments i competicions esportives d’alt nivell en tota la província amb una inversió de 550.000 euros.

Tal com ha explicat el diputat d’Esports, Luis Martínez, “esta important inversió permetrà seguir fent de l’esport un generador de bones notícies per als nostres pobles. La nostra província és ja un referent tan nacional com a internacional en el món de l’esport gràcies a l’estratègia impulsada pel Govern Provincial”. De fet, enguany s’està invertint més de 3,9 milions d’euros perquè Castelló Escenari Esportiu siga el motor que impulse tant l’activitat esportiva com el turisme, generant en 2018 més de 15 milions d’euros de benefici directe en este sector.

Martínez ha incidit en el compromís adquirit per l’administració provincial a l’hora de fer de la pràctica esportiva un recurs per a impulsar el foment del desenvolupament econòmic i social del territori. “Un dels eixos estratègics de la Diputació implica aprofitar el potencial d’esta terra com a escenari esportiu de primer nivell per a generar oportunitats econòmiques, laborals i de creixement per als nostres pobles”, ha ressenyat el diputat.

Per a açò, el Govern Provincial ha posat a la disposició de federacions esportives, entitats privades i clubs esportius un ambiciós programa de subvencions mitjançant el qual incentiva i promociona l’organització d’esdeveniments esportius “i el seu innegable impacte en el teixit econòmic i social dels nostres pobles. Per la nostra orografia, clima i instal·lacions, l’esport ens brinda una oportunitat única per a generar riquesa i ocupació a través de l’organització d’esdeveniments que atrauen centenars d’esportistes i visitants als nostres pobles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.