fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Federaci贸 de Pilota Valenciana col路laborar脿 en la jornada organitzada paper SME per als escolars de Borriana

La Federaci贸 de Pilota Valenciana col路laborar脿 en la jornada organitzada paper SME per als escolars de Borriana

L’entitat esportiva participar脿 amb l’assist猫ncia de jugadors professionals per a la jornada

La jornada de pilota valenciana per a escolars organitzada pel Servei Municipal d’Esports estar脿 recolzada en aquesta edici贸 per la Federaci贸 de Pilota Valenciana, que s’ha interessat en el treball realitzat a les escoles de Borriana. Aquest divendres 10 de mar莽, i dins el programa de promoci贸 de l’activitat f铆sica i l’esport en edat escolar, el pla PATI, amb la col路laboraci贸 de diversos clubs esportius i al costat dels centres educatius de la localitat, es portar脿 a terme una nova edici贸 de la “Jornada de Pilota Valenciana Escolar”.

En aquesta edici贸, la Federaci贸 de Pilota Valenciana es sumar脿 amb la participaci贸 de diversos jugadors professionals que acudiran a compartir la jornada amb els m茅s de 300 alumnes. “Podran donar consells, jugar, i sobretot, explicar-los les experi猫ncies de jugar a la competici贸 de pilota”.

M茅s de 300 alumnes de primer d’ESO de tots els centres escolars participaran en una jornada de pilota valenciana amb una vessant m茅s recreativa. El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha explicat que “estem orgullosos que la federaci贸 s’haja fixat en Borriana, i en el treball que s’est脿 realitzant amb la pilota, i ens reunirem amb ells per ampliar la col路laboraci贸 durant tot l’any” .

El raspall ser脿 la modalitat escollida per poder agrupar els centenars de nens i nens que es donaran cita a les instal路lacions del poliesportiu de la Bosca, amb el principal objectiu de jugar per jugar, i con猫ixer l’esport valenci脿 de prop.

D’altra banda, la Federaci贸 de Pilota tamb茅 busca impulsar l’Escola Municipal de Pilota Valenciana creada pel SME, amb l’objectiu d’augmentar els joves que practiquen l’esport valenci脿. Per a aix貌, els jugadors i representants animaren al fet que els alumnes s’apunten a l’escola municipal de pilota.

Leave a Reply

Your email address will not be published.