Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Federació Espanyola d’Esport de Muntanya torna a reconèixer el potencial de Castelló com a escenari esportiu

La Federació Espanyola d’Esport de Muntanya torna a reconèixer el potencial de Castelló com a escenari esportiu

La Diputació veu reconegut el seu impuls a l’esport de muntanya amb la MABO i la Cursa de Vistabella al calendari nacional.

La Federació Espanyola d’Esport de Muntanya (FEDME) ha reconegut una vegada més l’aposta de la Diputació de Castelló pel desenvolupament esportiu a la província i el potencial de Castelló com a escenari esportiu en incloure al calendari nacional de carreres de muntanya de 2018 la Marató de Borriol (MABO), que tindrà lloc el pròxim 10 de juny, i la Cursa de Muntanya de Vistabella, que se celebrarà el 5 d’agost.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha celebrat esta notícia que “contribueix a seguir posicionant a la província de Castelló com el millor escenari per a la pràctica de l’esport de muntanya. Felicitem als clubs organitzadors de sengles proves, perquè sens dubte esta inclusió és, una vegada més, un reconeixement al seu treball”.

La Marató de Borriol ha estat inclosa al calendari de FEDME de carreres de muntanya com a Campionat d’Espanya Individual i de Seleccions Autonòmiques, mentre que la Cursa de Muntanya de Vistabella s’inclou com la cinquena competició de la Copa d’Espanya en Línia.

Cal tenir en compte que amb esta incorporació es confirma que la qualitat en l’organització d’esdeveniments esportius, i no només la capacitat de convocatòria, és un dels criteris que segueix el Govern provincial de cara a afavorir la repercussió turística d’estes competicions a la província.

Leave a Reply

Your email address will not be published.