fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La III edici贸 de la Setmana Ciclista Valenciana – Volta Comunitat Valenciana F茅minas finalitzar脿 a Sagunt

La III edici贸 de la Setmana Ciclista Valenciana – Volta Comunitat Valenciana F茅minas finalitzar脿 a Sagunt

La setmana ciclista comen莽ar脿 el 21 de febrer a Cullera i acabar脿 el diumenge 24 a Sagunt.

La tercera edici贸 de la Setmana Ciclista Valenciana- Tornada Comunitat Valenciana Dones, prova que es disputar脿 els dies 21 i 24 de febrer, s’ha presentat este dimecres, 13 de febrer, en la seu de la Conselleria d’Educaci贸, Investigaci贸, Cultura i Esport de Val猫ncia.

L’esdeveniment va comptar amb l’assist猫ncia del delegat d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt, Miguel Chover, la responsable de l’脿rea t猫cnica esportiva a Sagunt, Teresa Ferri; el conseller d’Esports, Vicent Marz谩; el president de la Federaci贸 de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos; i diversos alcaldes i regidors d’altres municipis.

La setmana ciclista, que comen莽ar脿 el 21 de febrer a Cullera i acabar脿 el diumenge 24 a Sagunt, comptar脿 amb un total de 176 corredores que estaran repartides en 26 equips, competiran en 4 etapes, la qual cosa suma un total de 440 quil貌metres.

Entre tots els equips participants, hi haur脿 21 estrangers, procedents de pa茂sos com Alemanya, Dinamarca, It脿lia, Holanda, Fran莽a o els Estats Units, entre altres. A m茅s, dins de les cinc formacions espanyoles que competiran una ser脿 valenciana.

El conseller d’Educaci贸, Investigaci贸, Cultura i Esport, Vicent Marz谩, destaca que al component esportiu “cal sumar-li la valentia de ser una prova internacional nom茅s femenina”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.