fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La III edició de la Setmana Ciclista Valenciana – Volta Comunitat Valenciana Féminas finalitzarà a Sagunt

La III edició de la Setmana Ciclista Valenciana – Volta Comunitat Valenciana Féminas finalitzarà a Sagunt

La setmana ciclista començarà el 21 de febrer a Cullera i acabarà el diumenge 24 a Sagunt.

La tercera edició de la Setmana Ciclista Valenciana- Tornada Comunitat Valenciana Dones, prova que es disputarà els dies 21 i 24 de febrer, s’ha presentat este dimecres, 13 de febrer, en la seu de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de València.

L’esdeveniment va comptar amb l’assistència del delegat d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt, Miguel Chover, la responsable de l’àrea tècnica esportiva a Sagunt, Teresa Ferri; el conseller d’Esports, Vicent Marzá; el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos; i diversos alcaldes i regidors d’altres municipis.

La setmana ciclista, que començarà el 21 de febrer a Cullera i acabarà el diumenge 24 a Sagunt, comptarà amb un total de 176 corredores que estaran repartides en 26 equips, competiran en 4 etapes, la qual cosa suma un total de 440 quilòmetres.

Entre tots els equips participants, hi haurà 21 estrangers, procedents de països com Alemanya, Dinamarca, Itàlia, Holanda, França o els Estats Units, entre altres. A més, dins de les cinc formacions espanyoles que competiran una serà valenciana.

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzá, destaca que al component esportiu “cal sumar-li la valentia de ser una prova internacional només femenina”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.