fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Penya Barcelonista Ciutat de Pen铆scola obri el termini d’inscripci贸 al XIV Campus Internacional de Futbol Formatiu

La Penya Barcelonista Ciutat de Pen铆scola obri el termini d’inscripci贸 al XIV Campus Internacional de Futbol Formatiu

Sota la direcci贸 t猫cnica d’脕ngel “Pichi” Alonso, entre els dies 7 i 27 de juliol es desenvolupar脿 l’activitat orientada a participants d’entre 5 i 15 anys.

Un any m茅s, la Penya Barcelonista Ciutat de Pen铆scola, juntament amb l’Ajuntament de la localitat i Mandarina Sport Club, organitza el XIV Campus Internacional de Futbol Formatiu. Este tindr脿 lloc durant el mes de juliol, entre els dies 7 i 27, amb possibilitat de participar al llarg de tot el mes o per setmanes.

El termini d’inscripci贸 est脿 obert ja i compta amb places limitades, aix铆 s’admetran participants fins a completar les 100 disponibles.

L’organitzaci贸 ha destacat la capacitaci贸 i formaci贸 dels monitors, les dues hores d’entrenaments diaris m茅s mitja hora de competici贸 i l’alt nivell pedag貌gic de les jornades.

Per la seua banda, l’Alcalde de Pen铆scola, Andr茅s Mart铆nez, ha volgut recalcar “la voluntat de l’Ajuntament d’oferir una gran varietat d’activitats per als m茅s joves en per铆ode estival” aix铆 com “la forta aposta que fem des del consistori per a fomentar una vida activa i saludable tamb茅 entre els m茅s xicotets” felicitant a les entitats, com la Penya Bar莽a, que s’involucren en la programaci贸 esportiva anual.

Per a m茅s informaci贸 poden manar un correu a info@campusdefutbol.es o cridar a 657232627. Tamb茅 entrar en la web www.campusdefutbol.es .

Leave a Reply

Your email address will not be published.