Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola obri el termini d’inscripció al XIV Campus Internacional de Futbol Formatiu

La Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola obri el termini d’inscripció al XIV Campus Internacional de Futbol Formatiu

Sota la direcció tècnica d’Ángel “Pichi” Alonso, entre els dies 7 i 27 de juliol es desenvoluparà l’activitat orientada a participants d’entre 5 i 15 anys.

Un any més, la Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola, juntament amb l’Ajuntament de la localitat i Mandarina Sport Club, organitza el XIV Campus Internacional de Futbol Formatiu. Este tindrà lloc durant el mes de juliol, entre els dies 7 i 27, amb possibilitat de participar al llarg de tot el mes o per setmanes.

El termini d’inscripció està obert ja i compta amb places limitades, així s’admetran participants fins a completar les 100 disponibles.

L’organització ha destacat la capacitació i formació dels monitors, les dues hores d’entrenaments diaris més mitja hora de competició i l’alt nivell pedagògic de les jornades.

Per la seua banda, l’Alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut recalcar “la voluntat de l’Ajuntament d’oferir una gran varietat d’activitats per als més joves en període estival” així com “la forta aposta que fem des del consistori per a fomentar una vida activa i saludable també entre els més xicotets” felicitant a les entitats, com la Penya Barça, que s’involucren en la programació esportiva anual.

Per a més informació poden manar un correu a info@campusdefutbol.es o cridar a 657232627. També entrar en la web www.campusdefutbol.es .

Leave a Reply

Your email address will not be published.