fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La secció de Caiac Polo del Club Regates Borriana s’assenta com referent provincial en esports aquàtics

La secció de Caiac Polo del Club Regates Borriana s’assenta com referent provincial en esports aquàtics

La Marina Burriananova on se celebren la majoria de competicions de Caiac Polo serveix com a marc privilegiat per a la presentació pública dels equips que componen el club.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, i el president del Club de Regates Borriana de la disciplina de Caiac Polo, Guillermo Mateu, han sigut els encarregats d’oferir tots els detalls sobre un club que es presenta en la ciutat com “una més que atractiva oferta per als veïns i veïnes tant de Borriana com de les poblacions properes que vulguen sumar-se a la pràctica d’un esport tan espectacular com el Caiac Polo”, tal com ha explicat inicialment Granel.

La presentació oficial dels diferents equips de caiac pol englobats en el Club de Regates Borriana ha tingut lloc en les instal·lacions de la Marina Burriananova, que en els dos últims anys s’han convertit en el lloc idoni per a la celebració de tot tipus de competicions d’esports aquàtics, especialment de caiac polo, que fins i tot ha arribat a Borriana en forma de campionat europeu de clubs.

Tal com ha detallat el president del Club de Regates Borriana, Guillermo Mateu, “el club comptarà amb l’estructura d’equips més completa que creiem haver pogut realitzar, ja que a més dels equips Sub-18 i Sub-23, continuarem endavant amb l’equip Sènior de segona divisió. A més, la nostra intenció és recuperar a partir de la pròxima temporada l’equip femení, que a causa de diferents canvis d’ubicació de les nostres jugadores ha hagut de realitzar una xicoteta aturada que, no obstant això, no impedirà que, per exemple jugadores com Marta Fernández seguisquen practicant l’esport amb la Selecció Espanyola, amb la qual ja va participar en el mundial de Siracussa, i que ara espera que la torne a citar per als World Games que es disputaran a Polònia”. Mateu ha explicat que “a causa de la concentració del calendari enguany hem disputat les proves celebrades a Ciudad Real, Ferrol i Borriana mancant desplaçar-nos a Cadis per a l’última cita, a més de la participació de tots els nostres equips en el nacional que tindrà lloc a Madrid durant el mes de setembre. Alguns dels i les components més joves del Club de Regates Borriana han volgut explicar també perquè és tan especial este esport, ja que com comentava un d’ells “en tan sols cinc anys hem convertit els equips en una família dins i fora de l’aigua, i puc dir que he trobat grans amics i amigues ací”. Serà el que podran fer este mateix estiu tots i totes les interessades en els cursos d’iniciació que el mateix club celebrarà durant els mesos de juliol i agost. Una altra de les components de l’equip comentava que “és un esport molt entretingut diferent dels habituals i que ens fa divertir-nos tant dins de l’aigua com amb tots els exercicis que realitzem fora d’ella”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.