fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La secci贸 de Caiac Polo del Club Regates Borriana s’assenta com referent provincial en esports aqu脿tics

La secci贸 de Caiac Polo del Club Regates Borriana s’assenta com referent provincial en esports aqu脿tics

La Marina Burriananova on se celebren la majoria de competicions de Caiac Polo serveix com a marc privilegiat per a la presentaci贸 p煤blica dels equips que componen el club.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, i el president del Club de Regates Borriana de la disciplina de Caiac Polo, Guillermo Mateu, han sigut els encarregats d’oferir tots els detalls sobre un club que es presenta en la ciutat com “una m茅s que atractiva oferta per als ve茂ns i ve茂nes tant de Borriana com de les poblacions properes que vulguen sumar-se a la pr脿ctica d’un esport tan espectacular com el Caiac Polo”, tal com ha explicat inicialment Granel.

La presentaci贸 oficial dels diferents equips de caiac pol englobats en el Club de Regates Borriana ha tingut lloc en les instal路lacions de la Marina Burriananova, que en els dos 煤ltims anys s’han convertit en el lloc idoni per a la celebraci贸 de tot tipus de competicions d’esports aqu脿tics, especialment de caiac polo, que fins i tot ha arribat a Borriana en forma de campionat europeu de clubs.

Tal com ha detallat el president del Club de Regates Borriana, Guillermo Mateu, “el club comptar脿 amb l’estructura d’equips m茅s completa que creiem haver pogut realitzar, ja que a m茅s dels equips Sub-18 i Sub-23, continuarem endavant amb l’equip S猫nior de segona divisi贸. A m茅s, la nostra intenci贸 茅s recuperar a partir de la pr貌xima temporada l’equip femen铆, que a causa de diferents canvis d’ubicaci贸 de les nostres jugadores ha hagut de realitzar una xicoteta aturada que, no obstant aix貌, no impedir脿 que, per exemple jugadores com Marta Fern谩ndez seguisquen practicant l’esport amb la Selecci贸 Espanyola, amb la qual ja va participar en el mundial de Siracussa, i que ara espera que la torne a citar per als World Games que es disputaran a Pol貌nia”. Mateu ha explicat que “a causa de la concentraci贸 del calendari enguany hem disputat les proves celebrades a Ciudad Real, Ferrol i Borriana mancant despla莽ar-nos a Cadis per a l’煤ltima cita, a m茅s de la participaci贸 de tots els nostres equips en el nacional que tindr脿 lloc a Madrid durant el mes de setembre. Alguns dels i les components m茅s joves del Club de Regates Borriana han volgut explicar tamb茅 perqu猫 茅s tan especial este esport, ja que com comentava un d’ells “en tan sols cinc anys hem convertit els equips en una fam铆lia dins i fora de l’aigua, i puc dir que he trobat grans amics i amigues ac铆”. Ser脿 el que podran fer este mateix estiu tots i totes les interessades en els cursos d’iniciaci贸 que el mateix club celebrar脿 durant els mesos de juliol i agost. Una altra de les components de l’equip comentava que “茅s un esport molt entretingut diferent dels habituals i que ens fa divertir-nos tant dins de l’aigua com amb tots els exercicis que realitzem fora d’ella”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.