fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Unbroken Race torna a Vila-real per a convertir el Termet en un camp d’obstacles per a mig miler de corredors

La Unbroken Race torna a Vila-real per a convertir el Termet en un camp d’obstacles per a mig miler de corredors

La carrera, que se celebra este dissabte 30, potencia l’esport al paratge protegit, on el riu i les zones de pineda seran els principals escenaris de les proves.

El paratge protegit del Termet de la Mare de D茅u de Gr脿cia de Vila-real es converteix este dissabte en un aut猫ntic camp d’obstacles per a prop de 500 corredors de tot el territori nacional que posaran a prova la seua capacitat f铆sica, en la segona edici贸 de la Unbroken Race. Una carrera d’obstacles en la qual s’utilitzaran els mateixos recursos naturals de l’entorn per a donar m茅s emoci贸 a la prova.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, ha presentat la segona edici贸 d’esta iniciativa, l’objectiu de la qual 茅s “seguir impulsant i consolidar la marca de Ciutat de l’Esport i la Salut i posar en valor el Termet i el Millars i la pr脿ctica esportiva a l’entorn protegit, on ja es realitzen multitud d’activitats”. Tanmateix, destaca l’augment de participants respecte a la primera edici贸, ja que “passem de 400 a pr脿cticament 500 persones, arribades des de diferents punts de l’Estat, que podran con猫ixer millor la nostra ciutat i gaudir de tots els atractius que els ofereix”.

La prova, que comen莽ar脿 a les 9.00 hores, compta amb tres modalitats: la d’elit, una altra amateur i la popular, amb diferents normatives pensades per a cada perfil de corredor. “El Termet 茅s per a nosaltres un parad铆s, ja que ofereix recursos com terrenys amb diferents caracter铆stiques, aigua, pinedes i escenaris ideals per a situar obstacles i circuits dels quals gaudiran tots els participants”, explica el responsable de l’organitzaci贸, 脫scar Bl谩zquez, qui anuncia que enguany s’han situat dos nous obstacles de grans dimensions a 50 metres de la l铆nia de meta, “per la qual cosa esperem que la gent acudisca a esta zona a animar als esportistes, en una prova de vuit quil貌metres apassionant”.

Tal com ha explicat el cap del Servei Municipal d’Esports (SME), Jos茅 Ram贸n Cantavella, “es tracta d’una prova d’estrat猫gia molt espectacular que conjumina for莽a, coordinaci贸 i flexibilitat i que ens ajuda a seguir potenciant el disseny de ciutat de l’esport m茅s enll脿 de les instal路lacions a cobert, promocionant l’activitat a l’aire lliure i sumant-se a altres proves com el triatl贸 i la 5K a peu i 10K patins”.

La competici贸 puntua per a la lliga valenciana i per al r脿nquing nacional i tamb茅 ho far脿 per al campionat d’Espanya i per al campionat d’Europa. “Esperem que ve茂ns i visitants s’animen a con猫ixer millor esta prova i el paratge”, conclou Serralvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.