fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Unbroken Race torna a Vila-real per a convertir el Termet en un camp d’obstacles per a mig miler de corredors

La Unbroken Race torna a Vila-real per a convertir el Termet en un camp d’obstacles per a mig miler de corredors

La carrera, que se celebra este dissabte 30, potencia l’esport al paratge protegit, on el riu i les zones de pineda seran els principals escenaris de les proves.

El paratge protegit del Termet de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real es converteix este dissabte en un autèntic camp d’obstacles per a prop de 500 corredors de tot el territori nacional que posaran a prova la seua capacitat física, en la segona edició de la Unbroken Race. Una carrera d’obstacles en la qual s’utilitzaran els mateixos recursos naturals de l’entorn per a donar més emoció a la prova.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, ha presentat la segona edició d’esta iniciativa, l’objectiu de la qual és “seguir impulsant i consolidar la marca de Ciutat de l’Esport i la Salut i posar en valor el Termet i el Millars i la pràctica esportiva a l’entorn protegit, on ja es realitzen multitud d’activitats”. Tanmateix, destaca l’augment de participants respecte a la primera edició, ja que “passem de 400 a pràcticament 500 persones, arribades des de diferents punts de l’Estat, que podran conèixer millor la nostra ciutat i gaudir de tots els atractius que els ofereix”.

La prova, que començarà a les 9.00 hores, compta amb tres modalitats: la d’elit, una altra amateur i la popular, amb diferents normatives pensades per a cada perfil de corredor. “El Termet és per a nosaltres un paradís, ja que ofereix recursos com terrenys amb diferents característiques, aigua, pinedes i escenaris ideals per a situar obstacles i circuits dels quals gaudiran tots els participants”, explica el responsable de l’organització, Óscar Blázquez, qui anuncia que enguany s’han situat dos nous obstacles de grans dimensions a 50 metres de la línia de meta, “per la qual cosa esperem que la gent acudisca a esta zona a animar als esportistes, en una prova de vuit quilòmetres apassionant”.

Tal com ha explicat el cap del Servei Municipal d’Esports (SME), José Ramón Cantavella, “es tracta d’una prova d’estratègia molt espectacular que conjumina força, coordinació i flexibilitat i que ens ajuda a seguir potenciant el disseny de ciutat de l’esport més enllà de les instal·lacions a cobert, promocionant l’activitat a l’aire lliure i sumant-se a altres proves com el triatló i la 5K a peu i 10K patins”.

La competició puntua per a la lliga valenciana i per al rànquing nacional i també ho farà per al campionat d’Espanya i per al campionat d’Europa. “Esperem que veïns i visitants s’animen a conèixer millor esta prova i el paratge”, conclou Serralvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.