fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana participa en l’esdeveniment internacional ‘Ciutat i Esport’

L’Ajuntament de Borriana participa en l’esdeveniment internacional ‘Ciutat i Esport’

El pròxim dia 5 d’agost, a través de la plataforma Cisco webex, convidat pel Govern de la República de l’Equador.

El Servei Municipal d’Esport (SME) de l’Ajuntament de Borriana participarà dimecres que ve 5 d’agost en l’esdeveniment internacional ‘Ciutat i Esport’, convidat pel Govern de la República de l’Equador, a través de la seua Secretaria de l’Esport, que organitza la trobada.

En esta activitat formativa internacional en format webinar a través d’internet per la plataforma Cisco webex, l’SME de Borriana participarà conjuntament amb quatre ponents més de Colòmbia, Mèxic i Xile.

En la qual, el tècnic municipal d’Esports, José Socarrades, donarà a conèixer a tots els participants de Llatinoamèrica, el Pla Estratègic Local de Borriana per a la Promoció d’Activitats Físiques i Esportives en edat escolar, Pla PATI 2014-2020′, que es du a terme en el municipi, i que ja va ser reconegut pel Ministeri de Sanitat amb el Premi Estratègia NAOS 2018.

La Secretaria d’Estat del Govern de l’Equador, en el marc de les pràctiques de cooperació internacional, està impulsant activitats de formació en l’àmbit de la gestió esportiva, i per a la webinar ‘Ciutat i esport’, ha considerat interessant poder conéixer de primera mà el ‘Pla Pati’ desenvolupat a Borriana i que després de ser un referent nacional passa a ser-ho també a nivell internacional.

Este Pla engloba l’estratègia de promoció de l’activitat física amb nombroses iniciatives de l’àrea esportiva municipal. En l’actualitat, mitjançant el ‘Pla PATI’ el cent per cent dels centres educatius de Borriana compta amb una oferta esportiva extracurricular, i s’han aconseguit unes xifres de participació regular d’escolars en les activitats esportives amb més d’un 80% de participació i un creixement del 82 per cent de xiquets i xiquetes participants en les activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.