Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castelló presenta les samarretes oficials Joma del VII Marató BP Castelló

L’Ajuntament de Castelló presenta les samarretes oficials Joma del VII Marató BP Castelló

L’empresa d’automòbils Marzá Volkswagen lluirà el seu logo en l’esquena de la samarreta de l’IV 10 K Ciutat de Castelló

Ahir es va celebrar la presentació de les samarretes oficials per al VII Marató BP Castelló i l’IV 10K Ciutat de Castelló que se celebraran el pròxim 19 de febrer. Una peça que torna a pertànyer a la marca JOMA i al seu torn, en el cas del 10 K Ciutat de Castelló, patrocina l’empresa d’automòbils ‘Marzá’. En l’acte han intervingut Enric Porcar, regidor d’esports de l’Ajuntament de Castelló; Samuel Balaguer i Paqui Gil, del Club Atletisme ‘RunningCastelló’ així com José Ramón Pérez i Xelsa del Valle, de l’equip comercial de ‘Marzá’.

Per part del Club Atletisme ‘Running Castelló’ ha pres la paraula Samuel Balaguer, qui ha explicat que “les samarretes d’enguany, de la marca ‘Joma’, són les de més qualitat tècnica de quantes hem oferit des que es va iniciar la Marató. Una samarreta de col·lecció, model “Elit V”, que té un valor en el mercat proper als 30 euros en qualsevol tenda especialitzada”. Per la seua banda, Paqui Gil ha assenyalat que “la samarreta de Marató per als homes és de color blau, intentant renovar el disseny de cada any, mentre que la de dona és coral. La dues amb un disseny avantguardista. En cas del 10 K serà una samarreta model “Rècord” de color blau”.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat que “la samarreta és un dels elements distintius de cada carrera i que distingeix als i les participants”. Porcar ha insistit en el seu “agraïment a l’empresa patrocinadora, ‘Marzá’ per seguir col·laborant i apostant per la prova esportiva més important de l’any en la ciutat de Castelló, amb aquestes samarretes”.

Per la seua banda, José Ramón Pérez, de ‘Marzá’ ha mostrat la seua satisfacció, en nom de la firma d’automòbils castellonenca, per poder tornar a col·laborar amb la Marató BP Castelló, l’Ajuntament i el Club Atletisme ‘Running Castelló’, patrocinant un element tan especial com és la samarreta que lluiran els i les esportistes que participaran en el 10 K Internacional Ciutat de Castelló.

Últim dia d’inscripció

Hui dimecres dia 15 de febrer conclou l’últim termini d’inscripció (60 € + 5 del Xip – Marató BP i 18 € + 5 del Xip 10 K Ciutat de Castelló), per la qual cosa tots aquells que encara no disposen de dorsal, poden fer-ho de forma online a través de la web (www.maratonbpcastellon.com) o bé de forma física en el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, en Free Run (C/ Músic Perfecte Artola 10), en EvasionRunning (C/ Pintor Sorolla), en Atmosfera SportRunning (C/ Sierra Mariola 13) o en 42 i pico (C/ Conde Pestagua)

Leave a Reply

Your email address will not be published.