Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó instal·larà gespa artificial en el camp de futbol de Carmadai

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó instal·larà gespa artificial en el camp de futbol de Carmadai

En la Colònia Sant Antoni també se substituirà la superfície actual, que està molt deteriorada.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó iniciarà aviat les obres d’instal·lació de gespa artificial en els camps de futbol de Carmadai i Colònia Sant Antoni. El regidor d’Esports en funcions, Higi Daniel, ha destacat que amb estes actuacions “passarem de tenir unes infraestructures deficients a unes dignes perquè tant els veïns i veïnes dels barris com tots els vallers i valleres puguen gaudir-les”.

El camp de Carmadai és actualment de terra i té unes dimensions de 40×20, l’equivalent a una pista de futbol sala. A més de la instal·lació de la gespa artificial es canviaran les porteries i es col·locaran dues xarxes darrere “per a evitar la sortida de pilotes a l’exterior i garantir la seguretat”.

En la Colònia Sant Antoni, l’espai de 45×20 situat al costat del centri social està “en un estat lamentable des de fa molts anys, agreujat després del temporal de pluges de la passada tardor”. Així, se substituirà l’actual gespa en una obra “molt demandada per l’associació de veïns, ja que quan estava en bon estat era molt utilitzat”.

Daniel ha explicat que este projecte s’emmarca dins del pla de millora d’instal·lacions esportives i “compleix amb el compromís que teníem de dotar als barris de millors instal·lacions per a practicar esport”. El seu compliment és possible gràcies a la inversió de 250.000 euros que s’està realitzant en l’Estadi Municipal José Mangriñán per a substituir la gespa artificial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.