fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta el Repte 5K

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta el Repte 5K

20 participants de la gimn脿stica de manteniment que mai havien eixit a c贸rrer s’han sumat a aquest pla d’entrenaments

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha presentat el Repte 5K, al que s’han sumat 20 participants (en la seua majoria dones) de l’activitat municipal de gimn脿stica de manteniment. L’objectiu 茅s que persones que mai han eixit a c贸rrer seguisquen un pla d’entrenaments i puguen c贸rrer en els pr貌xims mesos el 5K, la Woman Trail i fer un bon temps en la Sant Silvestre.

El regidor d’Esports i segon tinent d’alcalde, Jordi Juli脿, ha explicat que aquest projecte, en el qual col路labora el Club d’Atletisme, “forma part del que hem de fer des de les institucions p煤bliques, fomentar h脿bits saludables, perqu猫 l’esport 茅s salut i les persones que ho practiquen se senten millor i m茅s sanes”.

L’alcaldessa, Tania Ba帽os, ha destacat que aquesta 茅s “una bona manera de comen莽ar a fer esport, en grup i on tots s’animen i es donen suport”. Aix铆, “estem fent d’eixir a c贸rrer un esport col路lectiu, perqu猫 els participants en el repte entrenen junts i tenen un mateix objectiu esportiu que els fa sentir-se b茅 i estar millor f铆sicament i psicol貌gicament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.